Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop 10 ianuarie 2016

Horoscop 10 ianuarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 10 ianuarie 2016 – Berbec

Nu te astepta ca cei cu care vorbesti azi sa discute filosofii sau sa atace subiecte de exceptie, pentru ca dialogul poate fi placut si pe marginea celor mai banale lucruri. Ca vorbesti despre vreme sau despre retete culinare, descoperi o reala placere a conversatiei cu cei din jur, cu sansa de a-ti face noi prieteni. Coboara stacheta discutiilor azi, pentru ca pot fi mult mai placute daca nu pretinzi sa se ridice la un nivel de elita, pe care nu toata lumea il apreciaza sau il abordeaza.

CITESTE SI: RAZBOI TOTAL! Afla care sunt zodiile care se confrunta in previziunile karmice pentru perioada 4 – 10 ianuarie 2016!

CITESTE SI: Horoscop saptamanal 4 – 10 Ianuarie 2016. Afla cum te influenteaza Luna Noua!

Horoscop 10 ianuarie 2016 – Taur

Visezi la clipa cand lumea iti va da dreptate si va recunoaste ca a gresit in etichetele pe care ti le-a pus fara sa le meriti. Tu ai rabdare, convins ca adevarul va iesi la iveala intr-o zi si nu e decat o chestiune de timp pana acolo. Intre timp nu sta pasiv, asteptand din cer o minune, ci cauta argumente, dovezi, documente eventual care sa iti sustina pozitia. Lupta pentru ceea ce ti se cuvine, ca e un drept luat, ca e o rectificare de imagine, ca e o informatie eronata imprastiata in jur, pentru ca ai toate sansele sa faci lumina.

Horoscop 10 ianuarie 2016 – Gemeni

Nu-ti ies toate planurile asa cum ai dorit, ci te trezesti cu o surpriza neplacuta. Apare o situatie neprevazuta care modifica tot ce ai fi planificat pentru azi, ca atare nu te bucura inca pe deplin ca lucrurile mergeau bine, pentru ca inca se mai pot ivi situatii care dau peste cap totul si iti strica buna dispozitie. Poate sanatatea e cea care iti pregateste marea bomba sau vremea te obliga sa renunti la o calatorie, deci ceva nu iese ca la carte.

Horoscop 10 ianuarie 2016 – Rac

Unde se aduna doi oameni la un loc pentru acelasi scop, deja poti spune ca s-a creat o noua lume. Daca ai norocul de a intalni persoana cea mai compatibila cu visele tale din acest moment, poti spune ca esti deja pe calea cea mai scurta spre implinirea lor. Singur ti-ar fi mai greu, dar alaturi de cineva care crede in tine, care depune aceleasi eforturi pentru aceleasi interes, ritmul de ascensiune e din ce in ce mai mare. Formati o echipa, un cuplu, un tandem si acum, in doi, sunteti in drum spre reusita. Cauta acel om care-ti seamana, care te completeaza, care are aceleasi ganduri ca si tine si uniti-va fortele in mod egal. Contributia e echitabila, reciproca si, la final, impartiti roadele la doi!

Horoscop 10 ianuarie 2016 – Leu

Esti un pic cam excentric in ceea ce faci si nu toata lumea intelege de ce actionezi asa. Esti un om inventiv care vine cu solutii originale. Chiar daca multi nu vor fi de acord cu ideile tale si nici cu instrumentele la care apelezi, mergi pe drumul tau mai departe. Ceea ce azi pare ciudat, avangardist, prea original, prea greu de digerat, peste o vreme va fi ceva normal, deci continua sa fii tu cel original, asa cum simti! E stilul tau, deci nu trebuie sa te supui unor regulamente impuse de altii. Nu conteaza ca tu iti asumi si niste riscuri in sensul pe care mergi, caci tu crezi cu tarie ca poti ajunge acolo prin forte proprii. Cei demodati n-au decat sa nu te asculte!

Horoscop 10 ianuarie 2016 – Fecioara

Esti indrumat sa mergi pe o cale cu care nu esti de acord, pentru ca pare a fi mult prea indrazneata pentru un conservator ca tine. Simti ca exista prea multe riscuri, ca nu esti pregatit pentru ceva atat de avangardist si ai prefera sa-ti continui sensul cu care erai obisnuit. Tu nu te adaptezi schimbarilor bruste, mai ales daca sunt si foarte originale sau ciudate. Tu ai prefera un drum pe care merge toata lumea, cai deja batatorite, metode deja folosite si verificate, dar de data aceasta va trebui sa accepti si schimbarile cu un oarecare iz revolutionar. Nu suporti rebelii, dar azi trebuie sa fii unul dintre ei!

Citeste horoscopul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top