Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop 11 ianuarie 2016

Horoscop 11 ianuarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 11 ianuarie 2016 – Berbec

Cineva intervine brutal in spatiul tau personal si strica toata armonia care se instalase peste unele planuri, e un musafir nepoftit, o veste bomba, o surpriza neplacuta, dar nu trebuie sa te lasi coplesit de furtuna care intra in casa ta. Valul va trece, deci nu trebuie sa te enervezi o data in plus. Ai rabdare, foloseste-te de toate instrumentele tale pozitive de rabdare, toleranta, diplomatie, pentru a reveni la o atmosfera pasnica, asa cum iti place. Nu-i lasa pe ceilalti sa-ti strice ziua cu nervii lor si nici nu fi ca ei. Ramai calm orice ar fi!

CITESTE SI: O saptamana a nervilor intinsi la maxim pentru toate zodiile. Citeste PREVIZIUNILE KARMICE pentru 11-17 ianuarie 2016!

CITESTE SI: Horoscop saptamanal 11-17 ianuarie 2016. Taurul va avea LUNA in casa SUBCONSTIENTULUI

Horoscop 11 ianuarie 2016 – Taur

Daca pleci la drum, e posibil sa nu-ti mearga toate conform planificarii de acasa, dar fii sigur ca vei gasi de fiecare data alternative astfel incat sa-ti atingi scopurile. Ceva se schimba pe parcurs: mijloacele de transport, compania, orele de plecare, destinatia chiar, oferindu-ti-se altceva in loc. Nu e chiar ceea ce ai dorit la plecare, dar tot e ceva si te vei adapta situatiei din mers. Poate nici nu e o calatorie de placere, nici una dorita de tine in acest moment, pentru ca ai fi avut alte treburi in acelasi timp, dar totusi pleci la drum, pentru ca e o deplasare obligatorie.

Horoscop 11 ianuarie 2016 – Gemeni

Atmosfera este relaxata si prietenoasa in jurul tau, te simti bine printre cei care iti tin companie, de parca ati fi prieteni de-o viata. Esti apreciat pentru simpla ta prezenta care face bine unui prieten care iti ducea dorul si te tot invita ba la o discutie, ba la o cafea… Aveti acum ocazia de a sta de vorba si a recupera timpul cat nu ati fost impreuna. Ar fi chiar o zi potrivita pentru a iesi undeva in oras, la o cofetarie, la o cafenea, pentru ca este exact atmosfera favorabila dialogului, distractiei, socializarii, deci nu refuza invitatiile.

Horoscop 11 ianuarie 2016 – Rac

Esti in compania unei persoane care te copleseste cu entuziasmul sau, cu stilul sau hiperdinamic, ce nu prea se potriveste cu al tau, dar te va molipsi si pe tine foarte repede. Nu stagna, nu astepta, nu sta blocat intr-o stare de lucruri care nu mai evolueaza, ci accepta invitatia companionului tau de a face ceva, de a lua taurul de coarne, de a trece la fapte. Poate propune niste initiative care nu prea sunt pe stilul tau, caci el e un rebel, dar vei vedea ca are si asupra ta o influenta benefica, dandu-ti iar chef de munca, de viata, de actiune. Urmeaza-l!

Horoscop 11 ianuarie 2016 – Leu

Te simti neglijat, dat la o parte, de parca nimeni nu mai stie de tine, dar exagerezi totusi. E doar o usoara depresie care iti da tarcoale acum si ai tendinta de a te izola de lume. Tu esti cel care fuge de oameni, nu ceilalti te dau afara din lumea lor, ca atare tu trebuie sa iesi un pic in intampinarea lor. Nu astepta ca ceilalti sa-ti dea atentie, cand ai si tu la indemana instrumentele necesare pentru a iesi din pasa nu tocmai pozitiva. Recunoaste cand ai nevoie de ajutor, nu te incapatana sa rezolvi singur problema care te tine captiv, ca atare, cu un ajutor prietenesc alaturi, vei vedea ce bine te simti iar.

Horoscop 11 ianuarie 2016 – Fecioara

Te simti ca un copil care priveste prin gard ce se intampla in curtea misterioasa pe langa care treci. Tragi cu ochiul putin sa vezi ce e dincolo, dar ramai totusi afara, nu ai cum sa intri deocamdata. Ceea ce e dupa acel hotar te face extrem de curios, de aceea trebuie sa gasesti o cale sa fii lasat sa intri, sa fii acceptat, sa ti se deschida poarta, deci eforturile de integrare si de adaptare iti apartin. Probabil iti doresti enorm sa fii primit intr-un anumit grup, un colectiv de lucru, o anume elita intelectuala, dar momentan privesti din afara, visand la clipa cand vei fi si tu unul de-al lor.

Citeste horoscopul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top