Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Top 3 zodii pe care nu le cunosti asa de bine cum crezi

ZODII PE CARE NU LE CUNOSTI. Ai impresia ca ii cunosti foarte bine pe oamenii din jurul tau, inclusiv daca te iei dupa zodia in care acestia au venit pe lume. Iata care sunt zodiile pe care nu le cunosti aproape deloc, in ciuda aparentelor.

TOP 3 ZODII PE CARE NU LE CUNOSTI ASA DE BINE CUM CREZI:

LOCUL 3: PESTI

Cand te gandesti la nativul nascut in zodia Pesti, ai senzatia ca este o persoana melodramatica si ca principala sa caracteristica este sensibilitatea. E adevarat ca este cel mai sensibil dintre nativi, insa nu doar asta este specific Pestelui.

Nativul nascut in aceasta zodie este extrem de versatil in relatiile interumane. Este o persoana extrem de prietenoasa si ofera tot ce are mai bun intr-o prietenie.

Poate fi si extrem de razbunator atunci cand inima sa este ranita. Este foarte vulnerabil la a-i atrage atentia in public.

CITESTE SI: Zodia care se va certa cu toata lumea saptamana viitoare

CITESTE SI: Zodia care nu suporta minciuna

Secretul pe care il ascunde Pestele si este cunoscut de putina lume este abilitatea de a se preface. Ascunde foarte bine ceea ce simte, motiv pentru care niciodata nu vei afla cu adevarat ce il doare. Poti doar sa intuiesti.

LOCUL 2: FECIOARA

Nativul Fecioara este cunoscut pentru spiritul sau critic. Este o persoana pe care o poti contacta in orice situatie in care ai nevoie de o analiza precisa despre tot ce se intampla in jurul tau.

Fecioara iti poate oferi sfaturi esentiale despre cum sa te descurci in situatii limita. Acest semn zodiacal este mai mult decat criticul de serviciu.

Marele sau secret este spiritul inocent. Fecioara este ludica, este unul dintre semnele zodiacale cu cele mai placute surprize in intimitate.

Este iubitoare, fermecatoare si are cea mai puternica empatie din toate semnele zodiacale. Duritatea pe care o afiseaza ascunde timiditate si slabiciune in fata anumitor contexte speciale.

LOCUL 1: VARSATOR

Visatorul zodiacului nu este doar un om care sta cu ochii pe pereti si care se vede departe. Este mai mult decat o persoana idealista. Multi sustin ca Varsatorul este paralel cu realitatea, insa ceea ce putini stiu este ca el alege sa fie asa.

Nu este deloc naiv si stie foarte bine cu ce se mananca lumea in care traim, doar ca fuge de superficialitate. Asa ca… ai doar senzatia ca poti prosti un Varsator! Este mai inteligent si mai perspicace decat credeai!

Sursa foto: parttimenerdblog.wordpress.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top