Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Ce ii apasa pe suflet pe Capricorni. Citeste sfatul zilei de 12 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

Capricornii simt o tristete neobisnuita. Sufletul acestor nativi este cuprins de o serie de senzatii contradictorii. Citeste sfatul zilei de 12 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Orice replica ascutita poate scoate la iveala latura ta insuportabila azi. Ar fi bine sa te vaccinezi in fata oamenilor rautaciosi inainte sa iesi la atac. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi te apropii de cei mai mici, verisori sau nepoti. Iti doresti foarte mult sa ai si tu copii si te incanta sa vezi inocenta acestora. Iti vine dorul de copilarie. Nu te intrista, caci e un sentiment inaltator! Numarul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: O saptamana a nervilor intinsi la maxim pentru toate zodiile. Citeste PREVIZIUNILE KARMICE pentru 11-17 ianuarie 2016!

CITESTE SI: Horoscop saptamanal 11-17 ianuarie 2016. Taurul va avea LUNA in casa SUBCONSTIENTULUI

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Esti destul de pesimist si nu e bine. In procesul pe care l-ai inceput anul trecut legat de statutul tau social ai de castigat. Deci, e timpul sa desfaci sampania. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Gandeste de doua ori inainte sa spui ceva. Nu uita ca fiecare cuvant poate face rau. Foloseste un ton adecvat daca ai nemultumiri fata de cineva. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu intra in panica in fata balamucului in care esti prins. Termina cu angoasele pentru ca asa nu vei face decat sa le dai dreptate celor care spun despre tine ca esti un fricos. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Azi te incearca o senzatie ciudata intr-un mediu in care pana acum te simteai ca acasa. Cladeste-ti o strategie pentru a evita astfel de sentimente caci nimeni nu are nimic cu tine. Numarul norocos al zilei: 18.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top