Connect with us

Revistateo.ro

Află ce coeficient sexual ai!

dragoste

Află ce coeficient sexual ai!

Tu știi ce coeficient sexual ai? Fiecare persoană are o latură… perversă, indiferent de sex. Răspunde la întrebările de mai jos și află cât de deschis sau de conservator ești când vine vorba de sex!

Potrivit sexologilor, există mai multe metode prin care putem obține satisfacție totală în dormitor. Se spune că persoanele ceva mai open-minded au parte de mai multa plăcere. O educație sexuală adecvată și puțină libertate pot duce la eliminarea tabuurilor si la satisfacție din punct de vedere amoros.

1. Iti alegi partenerul sexual în funcție de aspectul fizic sau te atrage personalitatea?
Dacă răspunsul tău este da la prima variantă, înseamnă că ești o persoană care nu are nicio problema cu aventurile sexuale. Ești o femeie deschisă la minte care își permite să aibă experiențe cât mai variate.

2. Te uiți des la seriale cu tentă sexuală?
Dacă da, inseamna că vrei să te cunoști cât mai bine. Vrei să afli ce îți place și ce te deranjează în pat: care sunt lucrurile care te împlinesc din punct de vedere sexual.

3. Îți explorezi corpul când esti în intimitate?
Acest lucru definește foarte bine personalitatea ta sexuală.

CITESTE SI: 10 obiective sexuale pe care femeile trebuie sa si le propuna pana la 40 de ani

CITESTE SI: Ce spune lungimea degetelor despre orientarea ta sexuala

4. Te simți bine cu tine din punct de vedere fizic?
Dacă da, înseamnă că nu întâmpini dificultăți în acest sens și nu îți este teamă de felul în care te-ar percepe bărbații în dormitor.

MAJORITATEA RASPUNSURILOR DA

Ai un coeficient sexual ridicat. Nu te simți deloc vulnerabilă in dormitor. Iti place sa ii pui la incercare pe barbati si pentru tine sexul este, pe langa o nevoie fizica, o practica amuzanta. Stii sa faci diferenta intre aventura si relatie.

MAJORITATEA RASPUNSURILOR NU

Ai un coeficient sexual scazut. Nu concepi sexul fara iubire si esti foarte timida in dormitor. La un barbat te atrage in primul rand coeficientul sau intelectual si, in al doilea rand, felul in care acesta stie sa se comporte cu o femeie.

50% DINTRE RASPUNSURI DA, 50% DINTRE RASPUNSURI NU

Coeficientul tau sexual este mediu. Sunt momente in care simti nevoia unei aventuri sexuale, insa nu asta defineste viata ta amoroasa. Esti o persoana pragmatica si pasionala in acelasi timp.

Sursa foto: dareoutloud.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top