Connect with us

Revistateo.ro

Află dacă te-ai născut în zodia Drăcușorului, cel mai puternic semn din HOROSCOPUL AMAZONIAN!

Astro-FUN

Află dacă te-ai născut în zodia Drăcușorului, cel mai puternic semn din HOROSCOPUL AMAZONIAN!

Cel mai puternic semn zodiacal din HOROSCOPUL AMAZONIAN este Jurupari, cunoscut și sub numele de Drăcușor nărăvaș. Află dacă ți se potrivesc caracteristicile sale!

Particularitățile zodiei Jurupari în horoscopul amazonian

Jurupari este considerat cel mai puternic personaj mitic din zodiacul amazonian. Este un drăcușor care iubește natura și călătoriile și pe care nimeni nu îl poate doborî.

Este mereu vesel, mereu fermecător și toată lumea îi cade în plasă. Acest semn zodiacal se face plăcut în fața tuturor, iar când vine vorba de aventură este primul în linie.

Este un om perspicace, un bun antreprenor, un vizionar în toată regula. Cei născuți in zodia Jurupari sunt persoane extrem de influente.

Reușesc deseori să își impună personalitatea și sunt lideri înnăscuți în absolut orice domeniu. Acești nativi sunt extrem de persuasivi și știu să iasă din absolut orice situație conflictuală fără să rănească pe cineva.

CITESTE SI: Tu stii ce zodie esti in HOROSCOPUL TOTEMIC? Vezi aici tot zodiacul

CITESTE SI: Care sunt SUFLETELE GEMENE ale zodiacului. Nativii care comunica TELEPATIC

Cel mai puternic semn zodiacal din horoscopul amazonian este nascut in luna decembrie, luna zodiei Jurupari. Asadar, daca te-ai nascut in aceasta luna, ai aceste caracteristici care te face o persoana imbatabila.

Afla ce zodie esti in horoscopul amazonian:

1. MANI – IANUARIE. Esti binecuvantat de zeita amazoniana Mani si ai o viata sexuala activa. Esti o persoana foarte complexa si te remarci prin ideile tale indraznete de a face bani.

2. CAIPORA – FEBRUARIE. In conceptia triburilor amazoniene, esti un spirit malefic, dar necesar. Esti visator si foarte critic fata de cei din jurul tau, insa oamenii iti multumesc pentru capacitatea ta de sinteza.

3. IEMANJA – MARTIE. Esti zeita marilor si a apelor si tot ce faci in viata o faci cu multa iubire.

4. BOITATA – APRILIE. Reusesti sa faci stana de piatra pe oricine doar cu o privire. Ai o capacitate de seductie uluitoare.

5. SACI PERERE – MAI. Esti un elf negru cu un singur picior, insa lumea te stie pentru cat de descurcaret esti.

6. BOTO – IUNIE. Nu esti cea mai fidela persoana din lume, insa magnetismul tau este unul de invidiat.

7. CURUPIRA – IULIE. Urasti falsitatea si lupti impotriva nedreptatii cu cele mai puternice arme pe care le ai la indemana.

8. MAPINGUARI – AUGUST. Esti varianta amazoniana a celebrului Yeti. Esti o persoana linistita, usor solitara, dar foarte pozitiva din fire.

9. BOI-BUMBA – SEPTEMBRIE. Iti place sa ii aperi pe toti cei din jurul tau. Ai spirit de lider si esti iubaret de fel.

10. IARA – OCTOMBRIE. Oamenii nu au incredere in tine din cauza trasaturilor tale duale. Atunci cand iti descopera adevarata personalitate, toti te indragesc.

11. MULA SEM CABECA – NOIEMBRIE. Ai tendinta sa inseli des. Esti o persoana usor contradictorie: adori o viata plina de placeri, insa esti si romantica in acelasi timp.

Sursa foto: desktopwallpapers4.me

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top