Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

De la cine primesc Pestii RECLAMATII. Citeste sfatul zilei de 13 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

Pestii primesc o serie de reclamatii de la apropiati. Afla de ce si cum se poate rezolva problema in sfatul zilei de 13 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai mare grija pe unde pasesti azi si cu cine vorbesti si mai ales CE. Nu toata lumea este disponibila pentru punctele tale de vedere, oricat de bine argumentate ar fi. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Te regasesti intr-o poveste de viata a unui amic. Afli azi lucruri pe care parca ti s-au intamplat bine. Ai ocazia sa vezi ca nu ai doar tu anumite probleme, deci fii tare si continua-ti traseul! Numarul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: HOROSCOP SEXUAL FEBRUARIE 2016. Ce zodii vor trai nopti de neuitat

CITESTE SI: Zodia masculina CEL MAI USOR DE PACALIT

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Unde nu-i cap, e vai de picioare! Tine cont de acest proverb popular caci azi trebuie sa faci fata unor situatii deloc placute. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Pregateste-te sufleteste pentru o discutie lamuritoare cu partenerul de viata. Explica-i motivele geloziei tale si nu lasa sa creada ca esti vreun nebun care vede lucruri ce nu exista. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Azi ai chef sa tai si sa spanzuri in jurul tau, dar trebuie sa fii extrem de circumspect in legatura cu ‘victimele’ pe care ti le alegi. S-ar putea sa fii tu cel ranit pana la urma. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai nevoie de multa liniste. Iti este dor de momentele cand calatoreai fara sa te gandesti la problemele de zi cu zi. Iti este dor de libertate. Mai poti face asta: Propune-ti o mica escapada pentru weekendul ce vine. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeste sfatul zilei de 13 ianuarie 2016 in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top