Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodia care e informata tot timpul mai bine decat tine

Zodia care e informata tot timpul mai bine decat tine. In cazul in care nu te-ai nascut chiar tu in acest semn, fa cunostinta cu zodia care e informata tot timpul mai bine decat tine!

Multi spun ca acest nativ stie multe, ca este extrem de curios, insa adevarul nu este deloc acesta. Putem vorbi mai degraba despre faptul ca stie mai bine intrucat se documenteaza enorm de mult despre orice subiect.

Poate avea oricand o cariera in avocatura. Are veleitati de aparator al drepturilor omului si este foarte justitiar din fire. Nativul cu cele mai multe surse de informare (recurge uneori si la a strange noutati in mod indirect, folosindu-se de terti) poate fi si un bun detectiv sau jurnalist.

Spiritul sau critic este deosebit de mare, iar multi oameni din jurul sau prind teama in momentul in care vor sa se confeseze. Nu il poti pacali sub nicio forma, asa ca cel mai bine ar fi sa fii sincer.

Zodia care e informata tot timpul mai bine decat tine. Semnul zodiacal guvernat de planeta Mercur nu este doar un excelent aspirator de informatii cu practicabilitate imediata, ci si un bun psiholog.

CITESTE SI: Ce zeitate hindusa esti, in functie de zodie

CITESTE SI: Zodia care iti pune bete-n roate. Vezi cine nu incape de tine!

El se informeaza inclusiv despre prieteni si rude, stiind cand este mintit si cand oamenii au anumite interese. Nu suporta sub nicio forma minciuna si prefacatoria, iar menirea lui este sa lupte pentru instaurarea armoniei si autenticitatii in orice mediu in care ajunge.

Zodia care e informata tot timpul mai bine decat tine. Este o persoana vesela, usor excentrica, dar cu picioarele pe pamant totodata. Stie cum sa vorbeasca cu oamenii din jur pentru a nu-i rani, chiar si atunci cand este brutal de sincer.

Zodia care e informata tot timpul mai bine decat tine. Niciodata nu se erijeaza in judecator sau detinator al adevarului absolut, insa atunci cand este foarte convins de un lucru o spune raspicat. Daca o Fecioara iti te va acuza de ceva cu o fermitate de speriat, nu are rost sa o mai dai cotita caci te-a ginit.

Fecioarele fac acuzatii extreme rareori. Pe langa abilitatile de reporter de teren, de bun observator pe care acesti nativi le au, beneficiaza si de o intuitie pe care numai Scorpionii si Balantele o mai au din tot zodiacul.

Asadar, ai mare grija cu Fecioarele! Stiu mai multe decat tine, desi nu o arata!

Sursa foto: aspire4more.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top