Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce fel de locuinta ti se potriveste, in functie de zodie

Ce fel de locuinta ti se potriveste, in functie de zodie. Locuinta in care alegem sa traim trebuie sa tina cont de personalitatea fiecaruia. Descopera care este casa ideala pentru tine, in functie de zodie.

BERBEC: AI NEVOIE DE O CASA CU MULT SPATIU

Intrucat esti o persoana foarte pasionala, dintr-o bucata, iar incapatanarea este caracteristica ta principala, ar fi bine sa iti alegi o casa spatioasa. Ai nevoie de o camera mare, cu geamuri uriase care sa permita patrunderea luminii.

TAUR: IN LUX TE SIMTI CEL MAI BINE

Esti o persoana cu inclinatii materialiste si, evident, vei cauta mereu luxul. Alege totusi designul minimalist si nu inghesui toate obiectele de valoare in aceeasi incapere.

CITESTE SI: Ce zeitate hindusa esti, in functie de zodie

CITESTE SI: Zodia care e informata tot timpul mai bine decat tine

GEMENI: AI NEVOIE DE O CASA CU MULTA CULOARE

Esti o persoana foarte copilaroasa si ai nevoie de multe culori in casa ta. Nu te juca prea mult cu cromatica intrucat trebuie sa tii cont si de armonia in care traiesti.

RAC: AI NEVOIE DE O CASA CU GRADINA

Intrucat petreci foarte mult timp in casa, iti trebuie si gradina. Te pasioneaza floraritul si petrecutul timpului in natura.

LEU: CASA LA MARE

Fiindca esti guvernata de Soare, ai nevoie sa simti mereu razele sale. O casa la mare, intr-o tara in care e mereu vara ar fi ideala pentru tine.

FECIOARA: UN APARTAMENT INTR-UN CARTIER CENTRAL

Vrei sa fii mereu in centrul atentiei, sa observi oamenii, sa comunici non-stop cu el, asta cata vreme esti tanar. La batranete, iti place sa te refugiezi intr-un complex rezidential de lux, la vila.

Citeste in pagina urmatoare ce locuinta ti s-ar potrivi!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top