Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce se intampla in corpul tau daca mananci usturoi pe stomacul gol

Ce se intampla in corpul tau daca mananci usturoi pe stomacul gol. Batranii nostri ne spuneau des ca usturoiul vindeca o serie de boli. Cu toate acestea, putina lume s-a gandit ca aceasta minunatie a naturii merita consumata si pe stomacul gol.

Ce se intampla in corpul tau daca mananci usturoi pe stomacul gol:

1. Exista numeroase studii (realizate atat de americani cat si de asiatici) care confirma beneficiile usturoiului pentru sanatate. Se spune ca usturoiul scade tensiunea si este excelent pentru persoanele hipertensive. Usturoiul ne protejeaza de bolile cardiovasculare si regleaza circulatia sangelui.

2. Consumat pe stomacul gol, usturoiul iti va da pofta de mancare asta daca nu esti obisnuit sa mananci dimineata (obicei contestat de medici si nutritionisti).

3. Iti pune in actiune ficatul pentru tot restul zilei si da pofta de mancare sanatoasa. Daca mananci usturoi crud la prima ora a diminetii vei simti nevoia sa te alimentezi cu fructe si legume pe parcursul zilei. Usturoiul elibereaza corpul de toxine si este excelent in diete.

CITESTE SI: Era disperata ca ii cade parul, asa ca si-a turnat in cap suc de usturoi. INCREDIBIL ce s-a intamplat dupa!

CITESTE SI: Cu dieta cu orez si usturoi a calugarilor japonezi poti slabi si 10 kilograme!

4. Daca dormi greu pe timpul noptii din cauza respiratiei dificile, fa-ti un mujdei de usturoi imediat ce te trezesti si bea-l pe stomacul gol.

5. Usturoiul este si un excelent imunomodulator (iti creste imunitatea). Conform studiilor facute de asociatiile de cardiologi din America arata ca usturoiul consumat zilnic timp de o luna de zile scade colesterolul total in proportie de 30%.

INFUZIA DE USTUROI

Iata o reteta cu usturoi pentru bolile bronhopulmonare: adauga 200 de grame de usturoi intreg intr-un litru de apa si 400 de grame de zahar brun. Lasa la fiert pana clocoteste apa.

Dupa aceea, toarna lichidul intr-un recipient din sticla si pune-l intr-un loc racoros pentru 3 zile. Trebuie sa bei cate 150 mililitri inainte de fiecare masa pentru a alina durerile cauzate de afectiunile pulmonare.

Atentie foarte mare la consumul de usturoi! Este excelent pentru sanatate, insa nu il consuma niciodata daca ai dureri de cap. Nu este recomandat in astfel de cazuri intrucat proprietatile extrem de puternice ale acestei legume pot afecta nervii.

Sursa foto: big-garlic.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top