Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP-DE-WEEKEND.-Ce-iti-prevad-astrele-pentru-acest-final-de-saptamana!

Stiri

HOROSCOP DE WEEKEND. Ce iti prevad astrele pentru acest final de saptamana!

HOROSCOP DE WEEKEND. La meteo se anunta cod galben de viscul, dar horoscopul ce zice? Ce iti prevad astrele pentru acest final de saptamana!

In acest weekend incep mai multe evenimente astrolgice care iti vor influenta si tie zodia. Uranus va fi in opozitie cu Luna Neagra din data de 17 ianuarie, iar Luna va strabate segmentul dintre Berbec si Rac incepand cu 16 ianuarie pana pe 22 ianuarie. Vezi ce inseamna aceste aspecte pentru finalul tau de saptamana!

HOROSCOP DE WEEKEND

BERBEC

Sambata vei primi o veste foarte buna, care te va face sa iei rapid o decizie ce ti-ar putea schimba viitorul. Nici nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri – astrele te vor ajuta sa iei hotararea cea mai buna! Duminica, insa, Luna va fi opusa zodiei Marte si te va face sa fii cam irascibil. De aceea, ar fi mai bine sa iti acorzi o zi libera si sa amani pe luni orice activitate importanta!

TAUR

Sambata vei fi pus fata in fata cu o situatie pe care o tot amani si o eviti de ceva vreme. Este clar ca nu iti va face nicio placere sa abordezi subiectul, dar ar fi bine sa lamuresti lucrurile, caci este un moment bun sa clarifici anumite probleme. Duminica vei fi foarte activ si vei reusi sa duci la bun sfarsit activitati casnice, precum ordinea si curatenia. In plus, vei socializa si vei cunoaste o persoana care te va influenta in viitor.

Citeste si: Top 3 zodii certate cu curatenia

Citeste si: Horoscop saptamanal 18-25 ianuarie 2016. SOARELE intra in zodia VARSATOR

GEMENI

Sambata nu te vei simti chiar in largul tau si vei incepe sa iti pui mai multe intrebari in legatura cu viata ta si cu viitorul pe care sa il alegi. E posibil sa fii pus in fata unei situatii care sa te faca sa iei o decizie majora! Duminica vei reusi sa lasi la o parte problemele financiare si sa te relaxezi, poate chiar vei petrece timp alaturi de familie.

HOROSCOP DE WEEKEND

RAC

Te vei simti destul de tensionat si acest lucru va fi usor de observat de catre cei din jur. In loc sa ii indepartezi, mai bine aduna-ti cativa prieteni buni si persoane dragi din familie care sa te ajute sa te linistesti. Duminica oricum vei fi nevoit sa participi la o intalnire cu prietenii sau la o petrecere, care iti va aduce relaxarea de care ai nevoie.

LEU

Astrele vor fi favorabile sambata pentru orice activitate creativa. Vei reusi sa redecorezi, sa desenezi sau sa scrii cu mare usurinta, iar daca ai un astfel de hobby iti va face mare placere sa te ocupi de el. Duminica va fi o zi obositoare, plina cu intalniri si la final vei participa si la o petrecere. E posibil sa fii chiar tu organizatorul, de fapt!

FECIOARA

Sambata vei avea o zi de introspectie, in care vei privi in interiorul tau si vei cauta raspunsul la intrebarea: „Ce imi doresc de fapt”. Lasa-i la o parte pe toti cei din jur si concentreaza-te asupra propriilor nevoi si dorinte. Aceste ganduri se vor rasfrange si in activitatea ta de duminica, atunci cand va trebui sa iei o decizie legata de viitor, sa faci planuri si poate chiar investitii, caci astrele sunt favorabile pe plan financiar.

Citeste pe pagina urmatoare HOROSCOPUL DE WEEKEND!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top