Connect with us

Revistateo.ro

zodia care va avea cei mai multi bani saptamana viitoare

Stiri

Zodia care va avea CEI MAI MULTI BANI saptamana aceasta!

Aceasta este zodia care va avea cei mai multi bani saptamana aceasta. Nativii din acest semn vor fi NOROCOSII perioadei 18-24 ianuarie 2016!

Despre cine sa fie vorba? Este un nativ care nu va avea o saptamana excelenta ci, din contra, va avea o multime de nemultumiri in legatura cu atitudinea celor din jur si nu este exclus sa aiba chiar o criza de nervi. INSA, din fericire, vor avea parte de mult noroc la bani.

Este vorba despre nativul din zodia TAUR, care va avea o saptamana excelenta din punct de vedere financiar. Cei nascuti in aceasta zodie vor reusi sa poarte discutii importante legate de viitorul lor la locul ce munca, fapt ce le va consolida cariera si le va oferi mai multa incredere in propriile forte.

Citeste si: Zodia care este DEPENDENTA DE IUBIRE

Citeste si: PREVIZIUNI KARMICE 18 – 24 IANUARIE 2016. Zodia care va avea noroc in 3 sectoare importante ale vietii

Intre 19 si 22 ianuarie vor purta multe discutii si in legatura cu finantelor lor, vor incheia contracte si vor lega intelegeri. Este posibil ca una dintre sursele de bani ale nativului Taur sa fie din strainatate.

Taurul este una dintre zodiile care vor beneficia de influenta conjunctiei dintre Soare si Varsator, in sensul ca dupa 20 ianuarie va primi mai multe sanse care ii garanteaza evolutia pe scara sociala. Taurii care isi doresc promovari sau avansari le-ar putea primi in aceasta perioada.

Cand spunem ca Taurii vor avea cei mai multi bani saptamana viitoare nu ne referim insa si la castiguri neasteptate. Ei nu vor avea un astfel de noroc ci succesul financiar va veni doar pe fondul unor anumite eforturi anterioare. Cu alte cuvinte, doar nativii din zodia Taur care au avut o perioada plina de realizari vor culege acum roadele, sub forma de castiguri banesti.

Pe alte planuri Taurii nu vor sta la fel de bine. Se prevad conflicte si polemici la locul de munca, cele mai multe nascute din invidii. De asemenea, este posibil sa aiba si discutii cu partenerul. Consulta horoscopul saptamanal 18-24 ianuarie aici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top