Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 18 ianuarie 2016

Horoscop

Horoscop 18 ianuarie 2016

Horoscop 18 ianuarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 18 ianuarie 2016 – Berbec

Esti tras in doua directii: una duce spre viitor, care arata promitator si are multe de oferit, alta duce spre trecut, de care esti inca foarte atasat. Nu te poti rupe nici de ceea ce ai avut inainte, dintr-o nevoie imensa de securitate, dar parca te-ai saturat de lucruri deja cunoscute si ai dori si altceva. Este timpul sa tragi o linie foarte distincta intre aceste doua planuri ale vietii tale si sa lasi trecutul la locul lui, folosind din el doar ceea ce te ajuta sa mergi mai departe, spre etapele viitoare. Trecutul e temelia, e baza de cunostinte si experiente pe care te poti folosi, dar nu trebuie sa fie si ghiuleaua de picior pe care o tot cari dupa tine. Elibereaza-te de acel balast, daca nu-ti face bine!

Horoscop 18 ianuarie 2016 – Taur

Joci un rol cheie intr-o situatie instabila, in care nimeni nu reusea sa restabileasca echilibrul. Tu privesti lucrurile mult mai clar, de pe margine, detasat, ai mintea limpede pentru a analiza problema pe toate fetele, fara a te lasa influentat de nimeni, ca, intr-un final, sa extragi o concluzie ferma pe care o vei prezenta si celorlalti. Te irita faptul ca unii isi schimba parerea de la o zi la alta, de aceea esti decis sa iei tu fraiele acestei actiuni pentru a reinstala odata si-odata linistea si armonia. Te comporti ca un om matur, cu scaun la cap, care poate lua azi cele mai serioase si clare decizii, alungand astfel incertitudinea.

Citeste si: Horoscop saptamanal 18-24 ianuarie 2016. SOARELE intra in zodia VARSATOR

Citeste si: PREVIZIUNI KARMICE 18 – 24 IANUARIE 2016. Zodia care va avea noroc in 3 sectoare importante ale vietii

Horoscop 18 ianuarie 2016 – Gemeni

Tu esti, de felul tau, un rebel, un mare iubitor de libertate, dar azi nu prea te poti bucura de acest avantaj. Cineva mai sever si mai sobru din fire e in preajma ta si te trage de maneca la modul cel mai serios. Nu te poti manifesta in voie, asa cum ii place tie cat timp esti redus la tacere de aceasta persoana pe care o respecti si nu i te poti impotrivi. Te cumintesti un pic, stai in banca ta si faci precum ti se cere, pentru ca acea persoana are si unele mijloace de atentionare in cazul in care nu i te supui. Nu-l privi ca pe un inamic, ci ca pe un bun profesor, pentru ca si tu ai uneori nevoie de ordine, de organizare, de supunere.

Horoscop 18 ianuarie 2016 – Rac

Iesi in lume si ai sansa de a cunoaste oameni noi. Fata de unul din acesti necunoscuti simti o atractie speciala: ganditi la fel, vorbiti la fel, incat merita sa-i deschizi usa catre o posibila prietenie. Relatia voastra se va cladi in timp, dar vei vedea ce frumos va completati unul pe altul, ce usor comunicati si colaborati, ce bine va simtiti cand sunteti impreuna! Bucura-te daca si el simte la fel, pentru ca azi puteti pune bazele unei minunate prietenii. Totusi, ca sa-i faci loc lui in viata ta, nu e exclus sa pierzi un alt prieten, de aici si dilema ta cea mai mare: nou sau vechi? Lupti pentru o fosta prietenie sau accepti alta?

Horoscop 18 ianuarie 2016 – Leu

Unele transformari se fac in timp indelungat, incat nici nu le remarci efectele, deci, daca tu speri urmari rapide si spectaculoase, speri degeaba. Esti in toiul unui proces profund de reformulare si reconstructie, dar pana ce lumea va si remarca ce anume s-a schimbat la tine si mai ales pana ce tu insuti vei descoperi ca ai devenit altul, e posibil sa mai treaca multa vreme. Daca vrei sa pornesti pe un drum nou, nu te gandi la schimbari bruste de directie, ci fa schimbarile pas cu pas, de la cele mai marunte. Intr-o zi vei avea revelatia schimbarii totale!

Horoscop 18 ianuarie 2016 – Fecioara

Incearca sa vezi in tot ce ai sau tot ce stii acum perfectiunea, fara sa tot cauti nod in papura. Fii convins ca tot arsenalul tau de resurse e complet, la momentul de fata, ai tot ce-ti trebuie pentru a fi fericit. A visa si mai departe e perfect, asa e, dar nu trebuie sa spui ca nivelul la care esti nu e cel dorit. Esti acolo unde trebuie, multumeste-te cu ceea ce esti, dar, daca tot ai atins un nivel atat de bun, poti avea curajul sa te gandesti deja la etapa urmatoare, la treapta urmatoare, care te duce, pas cu pas, la desavarsire. Doreste-ti mai mult, dar bucura-te cu toata inima si de ceea ce ai obtinut pana aici.

Citeste Horoscop 18 ianuarie 2016 in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top