Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

NUMEROLOGIE. 6 feluri in care te influenteaza cifra 3 saptamana aceasta

CIFRA SAPTAMANA este 3 in perioada cuprinsa intre 18 si 24 ianuarie 2016. Afla cum te afecteaza aceasta cifra, din punct de vedere numerologic!

Pentru a afla care este cifra saptamanii trebuie sa aduni rezultatul datelor din saptamana cu cifra anului 2016, care este 9.

Astfel ca 18+19+20+21+22+23+24 = 147, iar 1+4+7= 12. 1+2 = 3, iar 3 adunat cu 9, rezulta cifra 3. Iata cum te influenteaza acest numar in saptamana mentionata mai sus.

6 moduri in care te influenteaza cifra 3:

1. Daca esti o persoana religioasa, rugaciunile tale capata mai multa forta. 3 este considerata in religie cifra Sfintei Treimi. Asadar, este vorba despre un numar sacru, cu importante conotatii spirituale.

2. Daca te-ai nascut in zodia Gemeni sau Varsator, esti o persoana care capata mai multa incredere in fortele proprii. Esti puternic influentat de cifra 3 mai ales daca vorbim despre mici bucurii si situatii care iti solicita latura ta amuzanta si spontaneitatea.

CITESTE SI: NUMEROLOGIE. Calculeaza-ti cifra destinului si afla ce culoare are sufletul tau!

CITESTE SI: NUMEROLOGIE. Calculeaza-ti sansele de succes. Afla intr-un minut ce bogatii iti rezerva viata!

3. Ai toate sansele sa te intalnesti cu persoane pe care nu le-ai vazut de mult pentru a crea ceva spectaculos. 3 reprezinta regruparea, munca in echipa si dorinta de regenerare, de replanificare, de aplicare a unor idealuri.

3 este o cifra ambivalenta: trezeste atat natura practica, dar mai ales pe cea spirituala, reusind o armonizare excelenta intre cele doua.

4. Nu vei avea probleme de sociabilitatea, mai ales daca cifra 3 se regaseste in anul nasterii tale. Expresivitatea va fi la mare cautare zilele acestea, deci sa nu iti fie teama sa iti expui trairile, gandurile, sentimentele.

5. In dragoste, 3 este o cifra care trezeste interesul unei relatii bazate pe inteligenta. Simti nevoia sa depasesti asteptarile supeficiale in relatia ta de iubire, sa comunici la un alt nivel cu persoana iubita. Discutiile pe teme complexe nu trebuie evitate.

Este saptamana in care te poti apropia intr-un mod intelectual de omul de langa tine, intrucat il vei cunoaste altfel. Natura emotionala a relatiei voastre va fi puternic influentata de acest numar al spiritualitatii.

6. 3 are si o influenta negativa asupra ta. Evita persoanele superficiale si narcisiste, cele care exagereaza atunci cand isi expun ideile.

Aceste persoane vor avea o energie mult prea accentuata si te pot obosi. Este saptamana in care senzatiile cele mai intense iesi la iveala cu usurinta.

Sursa foto: apluskidsbloggin.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top