Connect with us

Revistateo.ro

batjocorita

Inedit

A văzut îngrozită cum fiica ei era batjocorită de trei indivizi și a salvat-o. Ce s-a întâmplat după, întrece orice imaginație

O femeie în vârstă de 56 de ani a ajuns la închisoare, după ce și-a salvat fata, care era violată de trei bărbați.

S-a întâmplat în Africa de Sud. Femeia a fost informată că fiica sa a fost răpită și dusă la casa unuia dintre cei trei agresori. Ea a sunat disperată la poliție, dar, lovindu-se de incompetența autorităților, a decis să ia lucrurile pe cont propriu.

Ea a mers mai bine de 3 kilometri până la locul în care se afla fata, înarmată cu un cuțit de bucătărie. Și-a găsit fiica dezbrăcată, violată de trei indivizi. Disperată, ea i-a atacat cu cuțitul. Unul dintre cei trei violatori a murit, iar ceilalți doi au suferit răni grave.

Autoritățile au ajuns într-un final la locul incidentului, iar aici au arestat-o pe femeie, sub acuzația de crimă. Mama eroină riscă să petreacă acum ani grei după gratii.

Cazul a provocat un val de revoltă la nivel național, oamenii fiind furioși pe decizia luată de justiție. Mai mulți avocați s-au arătat dispuși să o ajute gratis pe femeie să se apere în instanță.

Citește și: A fost violata la 19 ani. Lupii au ajutat-o sa treaca peste trauma

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top