Connect with us

Revistateo.ro

Actorul Devon Murray a vrut sa se sinucida

Stiri

Actorul Devon Murray a vrut sa se sinucida

Lumea filmului a inlemnit brusc. Marturisirea facuta recent de unul din cei mai iubiti actori, Devon Murray, i-a lasat pe toti perplecsi. Actorul, celebru pentru rolul lui Seamus Finnigan din franciza „Harry Potter” a dezvaluit ca s-a gandit de nenumarate ori de varianta sinuciderii pentru a incheia socotelile cu viata.

Acesta a marturisit ca a suferit de depresie timp de 10 ani si ca nici psihologii nu puteau sa il readuca pe calea cea buna. Isi pierduse zambetul si se gandea numai la probleme. „Perioada iernii e cea mai grea, depresia sezoniera este cea mai crunta”, a declarat acesta, scrie Daily Mail.

A depasit depresia cu ajutorul apropiatilor

Tanarul actor s-a luptat cu depresia pentru o perioada lunga de timp, iar dezvaluirea despre problemele sale sufletesti au fost facute chiar de el, pe contul personal de Twitter. Actorul a decis sa vorbeasca despre asta dupa ce a depasit perioada nefasta din viata sa pentru a-i incuraja pe oameni sa nu lase garda jos nicio secunda.

A reusit sa treaca de perioada neagra din viata sa cu ajutorul familiei si al prietenilor. Filmul „Harry Potter” se bazeaza pe seria de carti cu acelasi nume (sapte volume) si este una din cele mai apreciate super-productii din categoria Fantasy (fantezie).

Cartea a fost scrisa de britanica J. K. Rowling intre anii 1997 si 2007, iar dupa publicarea primelor volume, povestea a fost ecranizata. Cele opt filme realizate pe baza romanelor au strans 7,7 miliarde de dolari incasari pe plan mondial, un adevarat succes beletristic, dar si cinematografic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top