Connect with us

Revistateo.ro

Andra a vorbit pentru prima dată despre iubiții pe acre i-a avut înainte de a se iubi cu Cătălin Măruță.

Star

Andra, mesaj emoționant pentru românii din străinătate

Andra a transmis un mesaj emoționant românilor din Diaspora prin intermediul contului personal de Facebook. Iubita clujeancă este cu gândul la compatrioții care muncesc din greu în străinătate.

Andra, mesaj pentru românii din Diaspora

„Salut românii care lucrează în străinătate! Fără sacrificiul lor viața ar fi mult mai grea pentru cei din țară”, a scris vedeta pe Facebook.

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. A luat numeroase premii pentru piesele sale și este jurat în două emisiuni tip concurs. Pe lângă rolul de artistă, Andra se descurcă de minune și în rolul de mamă. Într-un interviu recent a vorbit despre copiii ei. „Ei sunt mici şi prefer să îşi ocupe mintea şi timpul cu alte lucruri.

Sigur că David, pentru că e mai mare, ştie că mama e artistă şi tata prezintă o emisiune, doar a mers cu noi pe platouri sau a participat la şedinţe foto. Îmi fredonează piesele care îi plac şi în rest are preocupările lui, sport, eroi de acţiune, poveşti.

CITEȘTE ȘI: Ce superstitii au vedetele. Andra „Incerc sa merg mai departe”

CITEȘTE ȘI: Andra a transmis un mesaj de felicitare inedit pentru proaspata mamica Andreea Balan

Eva e la altă etapă, explorează toate sertarele din casă, scoate tot şi ronţăie tot. Nu ştiu dacă ne moştenesc, David pare să aibă ureche muzicală, cântă la tobe, dar e încă devreme să ne dăm seama”, a declarat Andra în urmă cu ceva timp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top