Connect with us

Revistateo.ro

Au fost casatoriti doar 15 minute. Gluma acestei femei l-a enervat cumplit - VIDEO

Inedit

Au fost casatoriti doar 15 minute. Gluma acestei femei l-a enervat cumplit – VIDEO

Care este cea mai lunga casnicie din lume? Probabil ca ai auzit de cazuri in care mirii au divortat la cateva ore dupa ce si-au unit destinele in fata ofiterului starii civile sau a preotului, in biserica. Ei bine, nu. Cea mai scurta casnicie din lume a durat 15 minute.

Casatoriti pana la proba tortului

Liveleak a publicat un videoclip extrem de comentat in ultimele zile pe retelele de socializare. Doi tineri casatoriti dintr-o tara araba degusta tortul miresei. Conform traditiei, fiecare trebuie sa ii dea tort cu lingurita celuilalt.

Barbatul este primul care ii da tort femeii, iar apoi sotia arabului, incercand sa faca atmosfera, il pacaleste. Dupa cateva incercari, barbatul i-a dat peste mana si a anulat toata petrecerea. Cei mai multi sustin ca cei doi nu mai stau impreuna acum deoarece barbatul s-a simtit extrem de jignit.

In cultura araba, imaginea barbatului conteaza extrem de mult. Gestul femeii, conform declaratiilor facute de meseni, a jignit intreaga familie a sotului ei, barbat cu care a fost casatorita doar 15 minute.

Videoclipul a starns peste 1.700.000 de vizualizari pe Youtube si este unul din cele mai comentate virale de pe Internet in aceste zile. 2.988 de persoane nu au apreciat gestul barbatului, spre deosebire de 1.396 care au fost de acord cu el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top