Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Care este cea mai bună dietă din lume

Weight Watchers, o altă metodă de a slabi, şi-a păstrat primul loc în topul specializat al celor mai bune diete ce vizează scăderea în greutate, fiind urmată de dieta slab calorică HMR (Healthy Management Resources).
Pe locul al treilea în acest clasament se află dieta Jenny Craig, bazată pe alimentele preparate în casă cu scopul de a elimina kilogramele în exces.

La polul opus al clasamentului s-au aflat dieta Paleo, care se concentrează pe carne, peşte şi legume, şi dieta Dukan în patru paşi, foarte cunoscută şi mediatizată în tara noastră.

Dietele cel mai uşor de urmat, conform specialiştilor care au realizat acest top, sunt Dieta Weight Watchers, bazată pe un sistem de puncte atribuite alimentelor, dieta Jenny Craig şi dieta mediteraneană, care are la bază consumul de legume şi uleiul de măsline.

24 de experţi în diete, nutriţie, obezitate, maladii cardiace, diabet şi psihologie alimentară au analizat 35 de regimuri alimentare pentru a pune la punct această listă anuală publicată de News & World Report.

Dieta DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) este un tip de dietă promovat de National Heart, Lung and Blood Institute din Statele Unite ale Americii, o agenţie guvernamentală din cadrul Departamentului american pentru sănătate şi servicii sociale şi are ca scop prevenţia şi controlul hipertensiunii. Aceasta include carne de vită, porc, pui şi peşte, nuci şi seminţe, precum şi cantităţi foarte mici de alimente şi băuturi îndulcite cu zahăr, carne roşie şi grăsimi adăugate.

Pe lângă efectele sale pozitive asupra tensiunii arteriale, dieta DASH a fost gandită pentru a oferi consumatorilor o abordare echilibrată în ceea ce priveşte obiceiurile alimentare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top