Connect with us

Revistateo.ro

Te intrebi ce fac fetele cand raman singure? Afla care sunt raspunsurile pentru aceasta intrebare. Pe unele dintre ele poate nu le banuiesti.

Stil de viata

Ce fac fetele cand raman singure

Te-ai gandit vreodata ce face iubita ta, dupa ce pleci de-acasa? Site-ul Men’sHealth.com dezvaluie cele mai secrete obiceiuri ale fetelor dupa ce raman singure acasa, dezvaluite in sondaje de opinie.

1. Se verifica in oglinda. Goale

Dintr-un sondaj realizat in Marea Britanie, reiese ca femeile petrec aproximativ 10 minute pe zi uitandu-se in oglinda, goale. Ele vor sa se reasigure de faptul ca arata bine si complimentele pe care nu le primesc nu sunt doar de complezenta.

2. Danseaza prin casa. Tot goale

Sunt multe fete care danseaza goale, pe tocuri, cand sunt singure. Unele poarta, totusi, lenjerie fina. De ce o fac? Poate ca au fantezii legate de o sesiune de striptease pe care si-ar dori sa o puna in practica pentru partenerii lor, sau poate ca vor sa exerseze celebrul twerking.

BONUS: 6 lucruri pe care femeile NU LE STIU despre sex

1. POZITIA SEXUALA NU GARANTEAZA PLACEREA

Multe femei se feresc de anumite pozitii sexuale pentru ca le considera dureroase. Conform sexologilor americani, pozitia sexuala nu garanteaza orgasmul chiar daca o femeie se simte confortabila in pat. Pozitia sexuala este importanta, insa totul depinde de indemanarea partenerului si de conexiunea care se creeaza intre cei doi.

2. NU POTI STIMULA UN BARBAT DOAR DACA TE DEZBRACI

Multe femei au senzatia ca dezbracarea este totul cand vine vorba de sex. Acestea isi aleg lenjerie intima cat mai sexy pentru a-l cuceri, insa majoritatea barbatilor sunt oripilati cand vad femei atat de directe.

3. POFTA NU VINE MANCAND

Femeile care sunt intr-o relatie de o buna bucata de vreme si ajung sa se plafoneze fac sex gandindu-se ca pofta vine mancand. Nu este asa. Daca dorinta sexuala dispare, se duce incet in eter, relatia nu mai poate fi resudata usor.

4. JUCARIILE SEXUALE NU DISTRUG PARTIDA DE AMOR

Exista si femei care sustin ca o mana de ajutor in pat poate fi distructiva pentru relatia amoroasa. Nu este chiar asa. Partenerii pot initia jocuri care sa implicii si astfel de jucarii cu conditia ca activitatea sexuala sa nu se bazeze exclusiv pe astfel de jucarioare.

5. NU EXISTA SEX DE IMPACARE

Daca intr-o relatie doua persoane nu comunica deloc in afara dormitorului, oricat de mult sex ar face, acesta nu ii va ajuta sa devina o pereche de nezdruncinat.

6. MARIMEA CONTEAZA DOAR IN AFARA RELATIEI

Marimea conteaza pentru orice femeie daca aceasta cauta doar o aventura sexuala. Cand vorbim de o relatie, chiar daca partenerul nu este la standardele asteptate de o femeie, cata vreme exista iubire si intelegere, acest ‘defect’ poate fi utilizat intr-o mie de feluri.

Ce fac femeile cand stiu ca urmeaza sa faca sex?

Sexul spontan este un lucru placut pentru majoritatea persoanelor. Insa, daca stii ca urmeaza sa faci sex, exista si anumite beneficii. Te poti pregati dinainte.

Afla ce fac femeile cand stiu ca urmeaza sa faca sex

1. Se epileaza. Uneori, femeile neglijeaza acest aspect. Spre exemplu, iarna, nu pun epilarea pe lista prioritatilor. Insa, daca vor sti ca urmeaza sa faca sex, atunci se vor pregati dinainte.

2. Isi fac pedichiura. Gandindu-se ca un barbat urmeaza sa le vada picioarele si, implicit, degetele, vor sa fie cat mai frumoase si mai atragatoare.

3. Intra putin in panica. Chiar daca au facut sex ultima data recent, femeile tot intra putin in panica. Si asta pentru ca se tem ca ar putea face ceva gresit, ca lucrurile s-au schimbat fata de ultima data cand au facut asta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top