Connect with us

Revistateo.ro

Par & Coafuri

Ce se întâmplă dacă te speli pe cap cu apa în care ai fiert cartofii

Părul se deteriorează pe măsură ce înaintăm în vârstă. El devine fragil și din cauza obiceiurilor proaste pe care le avem: spălatul prea des, schimbarea șamponului în permanență sau folosirea produselor care agresează rădăcinile precum fixativul etc.

Cum reacționează părul dacă îl speli cu apa în care ai fiert cartofii

Cojile de cartofi conțin proprietăți esențiale pentru refacerea firelor podoabei capilare, spun numeroși experți din străinătate. Cel mai la îndemână leac este folosirea apei în care fierbi cartofii pentru îngrijirea și tratarea părului.

Ai nevoie de cojile de la șase cartofi. Pune cojile într-un vas mare și adaugă două pahare cu apă. Lasă apa la fiert până dă în clocot, iar apoi așteaptă să se răcească puțin.

Spală-ți părul cu apa de la cartofi fără să mai folosești alte produse de îngrijire specifice. E bine să masezi părul în timp ce îl uzi cu apa în care ai fiert cartofii.

CITEȘTE ȘI: Ce să faci să nu-ți mai speli părul zilnic. 10 sfaturi utile de la medic, pentru a nu mai avea părul gras

6 greșeli grave pe care le faci în îngrijirea părului

Cel mai bun amestec pentru par deteriorat

Se pare că acest tratament va face ca firele de păr să fie mai rezistente, iar mătreața va deveni istorie. De asemenea, se recomandă folosirea apei în care ai fiert cojile de la cartofi pentru tratarea cojițelor care apar mai ales în lateralele capului. Este unul din cele mai la îndemână remedii naturiste pentru tratarea podoabei capilare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top