Connect with us

Revistateo.ro

Dave Lacey si-a pierdut sotia, iar dupa doi ani, politia a batut la usa barbatului

Stiri

Dave Lacey si-a pierdut sotia, iar dupa doi ani, politia a batut la usa barbatului

Dave Lacey si-a pierdut sotia in anul 2011. Barbatul din Santa Ana, California, a ramas vaduv pastrand cele mai de pret amintiri cu nevasta: fotografiile de la nunta plus ultimele poze cu ea in viata.

Dupa doi ani de zile, la usa barbatului a ciocnit politia pentru a-l anunta ca ancheta era gata: cei cautati erau prinsi, iar bunurile plus amintirile de pret erau recuperate. Ce s-a intamplat, de fapt?

Hotii i-au furat cel mai de pret lucru: amintirile cu sotia

Erica a fost rapusa de cancer la doar 30 de ani. Era foarte incapatanata si obisnuia sa isi contrazica medicul pana cand a realizat ca boala ei este grava. Medicii i-au recomandat sa isi anuleze nunta pentru ca starea de sanatatea nu ii permitea sa stea in picioare prea multe ore: biserica, petrecere plus pregatirile.

Intr-o seara, casa lui Dave a fost jefuita de doi hoti. Acestia au luat dispozitivul cu poze fara sa stie ca inauntru se afla cel mai de pret lucru pentru cel pe care l-au talharit: fotografiile cu sotia.

Dave suferea cumplit pentru ca era tot ce i-a mai ramas. Credea ca nu o sa isi mai vada niciodata sotia decedata in fotografii. Dave nu si-a facut griji pentru nicio secunda ca nu mai avea Xbox-ul sau alte bunuri valoroase. Tot ce isi dorea era recuperarea fotografiilor cu sotia.

Dave Lacey si-a pierdut sotia, iar dupa doi ani, politia a batut la usa barbatului-1

La doi ani de la jaf, politia l-a vizitat pe Dave sa ii dea vestea cea mare: hotii au fost prinsi si au returnat aparatul de fotografiat in care erau inregistrate pozele cu Erica.

„Nu imi pasa niciun moment de bani sau alte bunuri, pur si simplu faptul ca nu mai aveam pozele cu ea era pentru mine ca un cutit infipt in gat”, a declarat barbatul vaduv pentru CNN, scrie Daily Mail.

Dave Lacey si-a pierdut sotia, iar dupa doi ani, politia a batut la usa barbatului-2

Sursa foto: Daily Mail

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top