Connect with us

Revistateo.ro

ESTE OFICIAL! Javier Bardem va juca în „Pirații din Caraibe 5”

Stiri

ESTE OFICIAL! Javier Bardem va juca în „Pirații din Caraibe 5”

În luna octombrie a anului trecut s-a zvonit că Javier Bardem ar putea fi cooptat în noul film al seriei „Pirații din Caraibe”, actorul care a câștigat Oscarul în 2007 pentru „No country for old men” fiind favorit pentru a interpreta personajul negativ al peliculei.

Acesta a început negocierile cu casa de producție Disney pentru a participa în „Pirații din Caraibe 5”. Tot ceea ce se cunoaște în momentul acesta este că Javier Bardem va participa în acest film, fără detalii despre rolul pe care îl va juca. „Pirații din Caraibe 5” se află în faza de preproducție.

CITEȘTE ȘI: PENELOPE CRUZ, CEA MAI SEXY FEMEIE DIN LUME

În afară de Johnny Depp, deja o vedetă a filmului, în proiect s-au înscris și Adam Brown, Delroy Atkinson, Danny Kirrane și Brenton Thwaites. Pirații din Caraibe 5 va fi realizat de același tandem norvegian de producători (Joachim Ronning și Espen Sandberg), remarcat datorită filmului „Kon-Tiki”, nominalizat la Oscar, care prezintă aventuri oceanice.

Javier Bardem este unul dintre cele mai grele nume din industria cinematografiei, cariera sa fiind onorată cu numeroase premii și roluri în producții care au spart box-office-urile. Printre premiile din palmaresul actorului se numără un premiu BAFTA, Globul de Aur, premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar (Oscar) pentru filmul „No country for old men” (2007), unde îl intepreta pe Anton Chigurh.

Filmele lui Javier Bardem din ultimii ani:
– Skyfall (2012)
– To the Wonder (2012)
– The counselor (2013)
– The gunman (2014)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top