Connect with us

Revistateo.ro

Exfoliant cu zahăr pentru o piele strălucitoare

Stiri

Exfoliant cu zahăr pentru o piele strălucitoare

Pielea uscată și mată este inamicul tău numărul 1? Asta înseamnă că te vei îndrăgosti de acest scrub eficient, cu aromă fină de vanilie, care îți lasă pielea fină și strălucitoare. Partea cea mai bună este că îl poți prepara chiar în confortul casei tale, fără prea mult efort! Spre deosebire de produsele scumpe din comerț, acest exfoliant îți îngrijește pielea numai cu ajutorul ingredinetelor naturale, atent alese și combinate. Și dacă tot ne aflăm în prajma sărbătorilor, să știi că este cadoul perfect pentru cineva drag!

Ingrediente:

1. Zahăr – conține acid glicolic, care dizolvă pielea uscată și o îndepărtează cu succes. Ai nevoie de aproxmativ 100 de grame.

2. Sare de mare – sarea nerafinată cu un conținut ridicat de minerale întinerește pielea, stimulează dezvoltarea celulelor, ajută în procesul de detoxifiere și stimulează circulația. Totodată ajută pielea să absoarbă și să rețină umezeala. ai nevoie de 2 linguri mari de sare.

CITEȘTE ȘI: CEL MAI EFICIENT EXFOLIANT NATURAL PENTRU BUZE

3. Ulei de măsline – este bogat în vitamina E și antioxidanți, care au proprietăți anti-îmbătrânire și ajută la refacerea pielii. Hrănește și protejează corpul. Ai nevoie de 3 linguri de ulei de măsline.

4. Melasă – este un umectant bogat care blochează umiditatea în piele  și o infuzează cu mangan, magneziu, potasiu, fier, calciu și multe alte elemente nutritive. Ai nevoie de  o jumptate de linguriță.

5. Extract de vanilie – pentru un parfum îmbietor ai nevoie de o linguriță de extract de vanilie. Poți adăuga și o linguriță de extract de migdale, sau ori altă aromă îți dorești. Dacă nu găsești extract, alege un ulei esențial și folosește aproximativ 5-6 picături.

Cum trebuie să procedezi:

Amestecă într-un vas zahărul și sarea de mare. În altul amestecă uleiul de măsline, extractul de vanilie și melasa. Combină cele două compoziții și depozitează-le într-un borcan sau o cutie închise ermetic. Folosește acest exfoliant o dată pe săptămână, timp de cel puțin o lună de zile. Masează-ți corpul cu grijă și nu îl folosi pe față sau zonele sensibile. Clătește-te apoi cu apă caldă și spală-te cu gel de duș doar dacă simți nevoia.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top