Connect with us

Revistateo.ro

Cosmetica

Expertii au decis: cand este cel mai bine ca sa te epilezi

Atunci cand vine vorba despre indepartarea parului in exces, toate femeile prefera sa pastreze pentru ele acest moment delicat.

Printre creme depilatoare, epilatoare, ceara si aparat cu IPL, femeile trebuie sa gaseasca momentul propice pentru a scapa de parul nedorit.

Pentru multe femei, aparatul de ras este solutia cea mai la indemana, iar inainte de a pleca la serviciu ori la o intalnire, poti apela cu incredere la el.

Expertii in cosmetica si frumusete nu sunt de acord cu ceea ce faci, iar atunci cand vei descoperi de ce, vei alege numai acel moment din zi pentru a rade parul nedorit.
Potrivit expertilor, cea mai buna perioada din zi pentru a te epila este chiar inainte de a adormi, pentru un rezultat fin.

Desi poate fi o veste proasta pentru cele care obisnuiesc sa faca acest lucru dimineata, sfaturile expertilor in frumusete au sens.

Expertii au decis: cand este cel mai bine ca sa te epilezi

Ei bine, daca indepartezi dimineata parul, temperatura corpului este crescuta si scade atunci cand iesi afara, iar acest lucru duce la deschiderea porilor si la roseata, plus la aspectul de „capsuna”.

In timpul noptii, picioarele reusesc sa transpire si sa impiedice aparitia foliculitei si a rosetii.

Ai intotdeauna grija sa folosesti apa calduta inainte de a te epila si sa ai grija la cateva sfaturi, pentru a obtine cea mai fina piele.

Inainte de a te epila, este foarte important sa indepartezi celulele moarte de la suprafata pielii. Foloseste un gomaj din zahar si miere sau zat de cafea.

Inainte de epilare, hidrateaza pielea in profunzime, astfel incat lama de ras sa alunce cat mai usor. Mare grija si la lotiunea hidratanta pe care o folosesti. Incearca sa alegi una cu o textura cat mai usoara.

Citeste si: Ce se intampla cu corpul tau dupa ce nu mai folosesti deodorant timp de un an

Foloseste lama de ras cel mult o saptamana si incearca sa o tii acoperita in perioada in care nu o folosesti, pentru a evita contaminarea acesteia cu bacterii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top