Connect with us

Revistateo.ro

GIFS. 5 erori de bază pe care le comit femeile

Stil de viata

GIFS. 5 erori de bază pe care le comit femeile

Femeile și bărbații se supun multor provocări, specifice sexului căruia îi aparțin. Acesta lucru face și ca majoritatea femeilor să o dea în bară de multe ori, fără să vrea. Iată 5 erori de bază pe care le comit femeile când vine vorba de îngrijirea corpului sau alte aspecte importante din viața acestora.

FEMEILE ÎȘI PUN TOCURI PREA ÎNALTE
Seară de party și multe doamne și domnișoare vor să fie cele mai cool. Multe femei înțeleg că a fi prințesa serii vine la pachet neapărat cu tocuri atât de înalte că se trezesc în situația penibilă în care, deși iubitul lor este aproape baschetbalist, acestea ajung să fie cu un cap peste ele. Nu mai vorbim de fetele mignione care își pun tocuri mai înalte decât jumătate din picior.

CITEȘTE ȘI: CE INVIDIAZĂ BĂRBAȚII LA FEMEI

Mujer con tacones

FEMEILE SE DEPILEAZĂ CU CEARĂ PREA FIERBINTE

Depilación de piernas

Depilarea nu este mereu o temă plăcută, nici măcar de conversație. Procesul de depilare poate lăsa răni serioase dacă nu ești atentă la ce faci cu pielea sensibilă a picioarelor tale. Nu pune ceară prea fierbinte, vei regreta toată viața acest lucru!

FEMEILE SE STILIZEAZĂ SINGURE

Cortes de pelo
Multe femei intră în depresie dacă nu le stă bine părul și se apucă de capul lor să-și taie bretonul sau câteva vârfuri, iar rezultatul din urmă este unul de-a dreptul motiv de a fi deprimată! Dacă nu ești sigură pe ceea ce faci, nu deveni propriul tău hairstylist: este imposibil să îți creezi singură o coafură reușită.

FEMEILE NU ÎȘI ALEG BĂRBATUL POTRIVIT
La acest capitol nu insistăm foarte mult pentru că vorbim deja despre ceva clasic și tipic femeilor. Niciodată nu vor fi mulțumite, chiar dacă vor avea lângă ele un prinț pe cal alb.

FEMEILE RĂMÂN FĂRĂ ABSORBANTE ÎN CELE MAI PROASTE MOMENTE
Menstruația le diferă pe femei de bărbați, acestea scrâșnind din dinți și blestemând toți bărbații pentru că nu trec prin acest calvar lună de lună. Mai ales atunci când problemele apar în timpul unei ședințe la birou sau în mijlocul de transport în comun unde nu există niciun magazin duty-free la îndemână. Ideal ar fi să ai mereu la tine niște tampoane!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top