Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 12 august

Horoscop

Horoscop 12 august

Horoscop 12 august 2014 – Citeste Horoscopul din 12.08.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 12 august 2014 – Berbec
Starea de liniste care se instaleaza iti convine de minune, pentru ca te poti relaxa sau te poti ocupa pe indelete de unele aspecte care necesita ceva mai mult timp de gandire. Daca nu apare nimic urgent care sa te impinga de la spate, te desfasori altfel, intr-un ritm mai lent care iti permite sa ajungi la roade sigure. E placut sa lucrezi fara nici un stres pe cap, pentru ca privesti totul cu detasare, ca si cum ai avea tot timpul de pe lume.

Horoscop 12 august 2014 – Taur
Incearca sa fii impartial in judecatile tale de valoare, pentru ca treci printr-o situatie in care chiar nu ai voie sa tii partea nimanui si nici sa ai propriile tale preferinte. Chiar daca inima ta inclina intr-o anumita directie, tine sub control aceasta slabiciune, pentru ca acum trebuie sa ramai surd la influente care ar putea sa te impresioneze cumva. Va trebui sa extragi o concluzie, sa dai un verdict sau o nota clara, fara a tine cont de nimic din ce auzi in jurul tau. Bazeaza-te pe fapte certe, nu pe ceea ce inima iti spune!

Horoscop 12 august 2014 – Gemeni
Declaratiile de dragoste pot lua azi o forma mult mai entuziasta, de parca abia acum te-ai indragosti cu adevarat. Gesturile care vin de la persoana care te atrage te motiveaza si te stimuleaza sa te implici si mai serios in relatie. Schimbul de sentimente, de vorbe dulci, de promisiuni cu tenta sentimentala este extrem de intens incat esti gata sa spui ca ti-ai gasit jumatatea potrivita. Intr-o atmosfera atat de inflacarata pot avea loc numai evenimente speciale in doi: o destainuire de suflet, primul sarut, o cerere in casatorie…

Horoscop 12 august 2014 – Rac
Se apropie un eveniment care iti inspira o oarecare teama sau neincredere, incat ai dori sa se amane cumva. Timpul trece fara sa-l poti opri, deci trebuie sa te inarmezi cu putere, ca sa faci fata acelei provocari pe care o presimti a fi complicata. Nu va fi usor, dar nu e prima oara cand treci prin asa ceva, ca atare nu trebuie decat sa iti aduci aminte cum ai reactionat cu alte ocazii si sa treci peste acest hop cu succes. Daca a mers bine candva, va merge si acum!

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top