Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 29 noiembrie 2015

Horoscop

Horoscop 29 noiembrie 2015

Horoscop 29 noiembrie 2015. Uite ce iti rezerva astrele!

Horoscop 29 noiembrie 2015 – Berbec

Viata sentimentala cunoaste o perspectiva noua, iar inima ta bate mult mai tare, pentru ca esti atras de un vis nou. Poate ti-a atras cineva interesant atentia si deja astepti cu interes urmatoarele voastre intalniri. Persoana iubita devine motorul principal al tuturor deciziilor tale, pentru ca, de dragul lui, esti in stare de actiuni mult mai indraznete. Tot ce faci, e in avantajul persoanei iubite, si cand vezi fericirea pe chipul ei, esti motivat sa mergi si mai departe. Cel drag te apreciaza pentru energia pe care o investesti in relatia voastra.

Horoscop 29 noiembrie 2015 – Taur

Este o zi fara spor, pentru ca tot ce incepi, ajunge repede la un hop greu de trecut. Faci un pas mare, dar e urmat de alti doi pasi mici inapoi, ca atare, la finalul zilei, iti vei da seama ca nu ai facut niciun progres, ci ai batut pasul pe loc. De fapt, e o lectie buna pentru a te organiza mai bine, deoarece te-ai avantat prea repede intr-o directie noua care te-a atras fara sa-ti fi calculat cu atentie resursele de care dispui. Dupa ce ai pornit, ai descoperit ca nu ai cu ce duce la capat ce ai inceput si… te opresti.

CITESTE SI: Previziuni karmice 23-29 noiembrie 2015. BILANT NEASTEPTAT PENTRU 4 SEMNE ZODIACALE

Horoscop 29 noiembrie 2015 – Gemeni

Daca planurile tale nu mai aduc nimic nou de la o vreme si vezi ca au incetinit, ar fi bine sa te gandesti la o alta directie. O cat de mica schimbare in peisaj ar putea relansa lucrurile intr-un sens promitator. Esti pe un teren unde nimic nu se mai misca, dar poti face o mica ajustare pentru a vedea imediat ca se urneste iar caruta impotmolita. Parca deja ai alt tonus acum, cand vezi deja urmarile schimbarilor decise de tine, si prinzi chef de actiune si de lupta pentru a ajunge acolo unde visezi. Nu te multumi nici cu monotonia, nici cu rutina, ci cauta mereu sa aduci un suflu nou in cotidian.

Horoscop 29 noiembrie 2015 – Rac

Adu-ti aminte de vremea cand erai copil si visai frumos, la lucruri pe care unii spuneau ca exista doar in basme. Dar tu mai crezi inca in povesti si construiesti castele superb si bine faci, pentru ca uneori, in goana cotidiana dupa lucrurile marunte ale vietii, uitam sa visam si sa credem cu tarie in visele noastre. Tu dai dovada de o imaginatie debordanta, de o creativitate iesita din comun, dar, mai presus de orice, de o capacitate fantastica de a vizualiza tot ceea ce doresti sa devina intr-o zi realitate. Tu vorbesti despre visele tale ca si cum ar fi deja implinite, palpabile, materializate, iar aceasta atitudine te ajuta sa ajungi mai repede la rezultatele dorite. Nu va fi, ci la tine… deja ESTE!

Horoscop 29 noiembrie 2015 – Leu

Privesti la persoana iubita ca intr-o oglinda, pentru ca va asemanati in multe privinte. Nici nu-ti vine a crede ca e asa cum l-ai visat, semn ca visele se implinesc daca stii sa trimiti cu incredere spre Univers dorintele tale intr-o forma cat mai optimista. Visati amandoi la un viitor comun si discutati despre ceea ce ati vrea sa primiti unul de la altul de acum inainte. Voi sunteti creatorii acelui viitor frumos in doi, deci nu va sfiiti sa faceti planuri, sa ridicati castele, sa asteptati mai mult de la iubirea voastra. Reusita de maine incepe cu un vis, iar acum aveti starea potrivita sa visati frumos, umar la umar.

Horoscop 29 noiembrie 2015 – Fecioara

Ai facut candva o gluma ce parea a fi inofensiva, dar azi descoperi ca a avut efecte mai grave decat ai fi dorit. Te simti vinovat de situatia creata si te grabesti sa dregi cumva busuiocul, pentru ca nu-ti place sa vezi ca lumea te priveste cu raceala sau ostilitate. Nu exagera totusi cu sentimentul de vina, pentru ca exista riscul sa-ti iei pe umeri o povara mai mare decat ai merita si sa iti ceri scuze si pentru lucruri pe care nu le-ai spus. Inainte de a-ti recunoaste greseala, analizeaza un pic daca tu chiar esti pe deplin vinovat de tulburarea apelor sau e vorba si de hachitele celuilalt. Tot o gluma ar putea repara situatia, dar caut-o cu grija!

Citeste horoscopul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top