Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Taur

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie – TAUR

Pentru unii perioada aduce o evoluţie fulminantă, pentru alţii o aşezare a lucrurilor aşa cum şi le doresc, iar pentru alţii, pur si simplu o stare de bine cum nu au mai trăit ei de multă vreme.

Faţă de ceea ce a fost este bine, aşa am putea sintetiza evoluţia nativilor Taur în săptămâna care vine, sensibilitatea funcţionează la maximum într-o simbioză perfectă cu pragmatismul lor, mai ales când se pune problema financiară.

Zilele de 13 şi 14 noiembrie le poate aduce, din acest punct de vedere, o confruntare cu necesităţile reale ale vieţii de fiecare zi dar şi cu o serie de chletuieli care vin pe nepusă masă şi îi obligă să scoată din buzunar mai mult decât ar fi crezut.

În 14 şi 15 noiembrie le stă mintea la investiţii, doar că de la idee la punerea în practică este drum lung şi nu prea sunt ei pregătiţi acum de aşa ceva.

Eu zic să aştepte vremuri mai bune pentru că vor veni, iar pe 16 noiembrie este posibil să facă o vizită la doctor pe nepusă masă!

Pentru cei tineri dragostea ar trebui să le ridice mingea le fileu şi să-i transforme în cei mai fericiţi oameni dacă ar lăsa puţin deoparte gelozia şi controlul.

Pe 16 noiembrie pare să le mai vină inima la loc dar parcă tot nu sunt convinţi de fidelitatea partenerului aşa că vor mai da o tură prin telefoanele lor, îşi vor aminti că nu le-au spus tot ce avea de spus, şi vor sta toată ziua pe telefon.

Pe 17 noiembrie riscul de ruptură este iminent, aşa că le-aş sugera să o lase mai moale, controlul excesiv este dovadă de nesiguranţă nu de iubire, le-am mai spus!!

Profesional aş vrea să fie atenţi la felul cum comunică cu persoanele de sex opus şi aici, mă refer la femei.

Pe 14 şi 15 noiembrie se produce ceea ce unii numesc reglaj karmic, alţii voia lui Dumnezeu, este ca şi cum acestor persoane destinul le ia ceea ce au aveau – influenţă, încredere, imagine, o ipostază neplăcută în care vor fi puse – au dus vorba, au bârfit, au nesocotit ceva şi datorită unui cuvânt spus într-un moment nepotrivit, acum toate se poate întoarce împotriva lor, deci să nu provoace dispute.

Dacă acceptă ce se petrece, pe 18 noiemrie lucrurile se vor lămuri şi îşi va vedea mai departe de viaţa lor. Totuşi cei tineri să fie atenţi, stabilitatea locului de muncă nu le aduce şi liniştea interioară de care au nevoie.

17 noiembrie pare să fie un moment de acalmie în care lucrurile se aşează în matca lor, iar pe 18 noiembrie vine şi confirmarea că ceea ce fac este bine.

În schimb, nu stau rău, chiar deloc, la capitolul finanţe! Vin bani din muncă proprie, din activităţi extraprofesionale sau slujbe part-time, se vor pregăti de renovări, de reabilitarea unui imobil sau unei casute de la ţară, cert este că se vor ocupa cu mare atenţie de ceea ce eu numesc proprietăţile lor.

Ca sănătate, atenţie la posibilele rinite alergice, la răceli şi la durerile de spate care pot ascunde mici probleme de natură renală.

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie 2017 – Alege Zodia

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top