Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 14 – 20 august 2016 TAUR

Horoscop Minerva 14 – 20 august 2016 Taur: Afla ce ti-au pregatit astrele in aceasta saptamana.

Taur – apar tensiuni si la acesti nativi. Saturn patrat cu conjunctia Soare Jupiter in Casa muncii poate sugera dorinta de a continua un tratament dar lipsa banilor sa ii faca sa bata in retragere, in schimb Pluto care este pe axa relationala ii atentioneaza sa-si schimbe pozitia fata de bani, sa renunte la ideea preconceputa de siguranta si stabilitate financiara si sa foloseasca banii si sa-si materializeze visele asa cum le sugereaza si prietenii.

Se vor confrunta cu sine insasi pe 17 si 18 august. Mai mult sextilul Marte conjunctia Luna Neagra – Carma destinului sugereza ca au energia si puterea sa faca acest salt si odata facut, evolutia spirituala a acestor nativi va cunoaste o alta dimensiune. Provocarile sunt atuul de forta al saptamanii iar pentru nativii Taur asemenea provocari  chiar inseamna o mare schimbare.

De asemenea, vor avea parte de o cotitura de destin profesional, un moment pe care acesti nativi trebuie sa-l ia asa cum este, o recompensa pentru munca lor. Toata saptamna este benefica din acest punct de vedere. Apoi trigonul in semne de foc ii sensibilizeaza la nevoile partenerilor de viata, ale partenerilor de afaceri, stimuleaza comunicarea ceea ce pentru un nativ Taur este lucru mare stiut fiind ca ei sunt foarte tacuti, iar aceasta schimbare va fi sesizata si speculata de cercul de prieteni si de mediul in care se invart ei.

Citeste horoscopul saptamanii pentru: BERBEC| TAUR| GEMENI|RAC| LEU| FECIOARA| BALANTA| SCORPION| SAGETATOR| CAPRICORN| VARSATOR| PESTI

Vor primi sprijin pentru o serie de idei pe care le au, dar sa stea cuminti chiar daca simt imboldul de a actiona pentru ca nu este momentul sa o faca si datorita contextului atral si datorita planificarilor si strategiei pe care trebuie sa o conceapa. Ori perioada este extraordinara pentru a pune pe hartie si a construi proiectul. Si din acest punct de vedere toata saptamana este benefica.

Patratul dinte Saturn si conjunctia  Soare – Jupiter poate sugera repunerea pe tapet a unor probleme relationale cu colegii de munca care pana acum au fost doar in staza de acumulare si este posibil ca pe 21 si 22 august sa rabufneasca. Au nevoie de rabdare, sa analizeze atent unde se produc fisurile ca sa poata repara. Problemele sunt vechi, chiar de la inceputurile claborarii si de aceea cred ca a sosit momentul unei analize nu doar de forma ci si de fond ca sa stie incotro vor evolua lucrurile sau daca isi vor continua drumul in doi.

Cred ca in acelasi timp, ar trebui sa acorde ceva mai mult si sanatatii, este un moment bun pentru o serie de analize, mai ales daca se stiu suferinzi, sa apeleze daca trebuie si la o reorientare a modului de viata, cu un program strict care sa atenueze din acestea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top