Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 9 - 15 iulie Leu

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie Leu

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie Leu. A doua săptămână din luna lui Cuptor vine cu transformări spectaculoase pentru nativii zodiei Leu.

În primul rând, Leii care acum sunt singuri vor avea parte de surprize amoroase în această perioadă. Urmează 7 zile în care șarmul lor va face furori. Persoanele care sunt puse pe cucerit vor avea aproape oamenii față de care nu au îndrăznit până acum să se apropie.

Horoscopul săptămânal integral

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cu alte cuvinte, Leii vor fi în centrul atenției. Bărbații Leu sunt cei mai avantajați la capitolul iubire, însă nici femeile nu își vor pierde din pasiunea lor.

Din punct de vedere financiar lucrurile s-ar putea să fluctueze. În mijlocul săptămânii apar cheltuieli neprevăzute. Unele dintre aceste cheltuieli puteau fi evitate la timp, însă știm cu toții cum sunt Leii când vine vorba de organizare financiară.

Tinerii primesc oferte de muncă în străinătate, oferte pe care nu au cum să le refuze. Vor fi tentați să plece chiar în săptămâna aceasta.

Relația cu cei din jur va suferi și ea mici modificări, în sensul că Leii nu vor mai accepta criticile neconstructive. Vor deveni mai tranșanți. Directitudinea lor îi va surprinde pe ceilalți și vor putea deveni un model.

Leii au nevoie în săptămâna aceasta de predictibilitate, de comunicare cu persoanele din jur și de o transparentizare a tuturor acțiunilor lor. Perioada lor benefică abia începe, se poate spune. Nu de alta, dar din 9 iulie planetele se aliniază în favoarea lor ca niciodată.

Avertismentul săptămânii: Să nu se implice în conflicte de natură religioasă, politică sau pe alte astfel de teme extrem de sensibile. Felul lor de a spune lucrurilor pe nume le poate aduce prejudicii de imagine și nu e perioada în care să riște să își strice imaginea pentru cine știe ce discuții în contradictoriu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top