Connect with us

Revistateo.ro

Iulia Albu a vorbit despre relația cu Cristi Borcea și fosta soție, Mihaela

Staruri

Iulia Albu a vorbit despre relația cu Cristi Borcea și fosta soție, Mihaela

Speculații despre relațiile lui Cristi Borcea sunt cu nemiluita mai ales în tabloide. Ultima oară s-ar fi scris despre o idilă între fostul dinamovist și criticul de modă Iulia Albu.

Iulia Albu a dorit să facă lumină în acest caz, așa că a vorbit pentru prima oară despre asta. Puțini știu că Mihaela și Cristi Borcea i-au botezat copilul Iuliei Albu. Jurata de la „Bravo, ai stil” a avut o relație de prietenie cu cei doi, dar cu trecerea timpului a apărut distanța.

„Eu prefer sa nu vorbesc de acest subiect. Evident ca au existat niste lucruri care m-au facut pe mine sa ma distantez de ei. Totusi, spre norocul meu, am avut si alta pereche de nasi, asa ca Mikaela are niste parinti spirituali.

Cristi si Mihaela au fost clientii tatalui meu de foarte mult timp si erau prieteni comuni pentru mine si Mihai. Intr-adevar, a existat ceva acolo, dar nu vreau sa intru in detalii pentru ca nu imi place. Au fost niste lucruri care in mod cert s-au intamplat.

CITESTE SI: Ce s-a întâmplat cu Alina Vidican după divorțul de Cristi Borcea

Ce le cereau concurenții de la Exatlon producătorilor. Diana Bulimar o spune în premieră

Iulia Albu: „Îmi plac alt tip de bărbați”

Mie imi plac alt tip de barbati, culti, eleganti. Eu cred ca tine de verticalitatea fiecaruia sa intrerupa anumite legaturi atunci cand lucrurile depasesc o anumita granita.

Au existat niste lucruri care m-au indepartat foarte mult de ei, si de el si de Mihaela. Oricum, e bine ca si-au dorit altele”, a mărturisit Iulia Albu recent.

Cristi Borcea se iubește acum cu modelul Valentina Pelinel, după ce a avut o căsnicie aparent fericită cu timișoreanca Alina Vidican.

Borcea este condamnat în Dosarul Transferurilor. Fostul acționar de la Dinamo a solicitat de mai multe ori eliberarea condiționată din pușcărie, însă toate cererile sale au fost refuzate de instanțele judecătorești.

Nu se știe când va fi eliberat Borcea și când se va bucura de noua lui familie, de copilul Cristian Milan pe care îl are cu Pelinel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top