Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Lucruri pe care nu trebuie sa le faci cand incepi o dieta

Atunci cand incepi o dieta, multe femei fac cateva greseli. Dupa ce incepi sa renunti la bauturile carbogazoase si la grasimi. La nici 24 de ore de la inceperea unei diete, iti dai seama ca a fost o mare greseala.

Schimbarea este grea, de aceea trebuie sa faci schimbari mici si sa le ajustezi pe celelalte ca sa reusesti sa tii o dieta pana la capat.

Multe persoane tind sa se impotmoleasca dupa numai cateva zile in regulile pe care le impune dieta pe care o tin. Acest lucru se intampla din cauz faptului ca obiceiurile nu pot fi schimbate atat de usor.

Iata cateva lucruri pe care nu trebuie sa le faci cand incepi o dieta:

1. In primul rand, nu taia din prima o grupa de alimente. Daca obisnuiesti sa consumi dulciuri, grasimi si sucuri carbogazoase, nu le taia din alimentatie intr-o singura zi. Daca te-ai gandit sa spui adio produselor care au si gluten, acesta ar putea fi un lucru gresit. In cazul in care nu ai alergie la un anumit aliment, sa il elimini complet din alimentatie este o adevarata gresela. Restrictiile duc la pofte si la dorinte la miezul noptii de a consuma anumite alimente. Creierul tau va crede ca acele alimente au un gust chiar si mai bun decat il au in realitate. Astfel, de la o bucatica, vei ajunge sa consumi o portie intreaga, pentru ca nu te poti abtine.

Nu manca portii mici crezand ca slabesti mai repede

Nu ignora semnalele care iti spun ca trebuie sa mananci. Alege o portie care sa iti asigure necesarul de calorii pentru cateva ore. Nu ciuguli cate ceva, sperand ca astfel vei slabi.

Deprivarea de anumite alimente nu iti face bine si nu este o solutie pentru o dieta pe termen lung. Multe persoane renunta la dieta din cauza ca le este foame foarte des.

Citeste si: Dieta de urgenta. Poarta rochia favorita de Craciun si Revelion, cu dieta de 24 de ore
Nu schimba totul dintr-odata. In cazul in care iti schimbi des parerea, cel mai bine ar fi sa faci pasi mici. Este foarte probabil si sa reusesti sa urmezi o anumita dieta din prima zi fara sa dai gres.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top