Connect with us

Revistateo.ro

Mădălina Pamfile este însărcinată. A dezvăluit detalii despre sarcină

Diverse

Mădălina Pamfile este însărcinată. A dezvăluit detalii despre sarcină

Surpriză în showbiz-ul românesc! Mădăina Pamfile va devini în curând mămică. Se pare că vedeta este hotărâtă să își întemeieze o familie și să se așeze la casa ei. A trecut peste divorț și acum a început un nou capitol în viață. A dezvăluit și faptul că este însărcinată și va avea o fetiță. Află detaliile din rândurile de mai jos.

Mădălina Pamfile este însărcinată. A dezvăluit detalii despre sarcină

Mădălina Pamfile va aduce pe lume o fetiță. Vedeta este însărcinată în 7 luni. Presa a scris încă din luna octombrie a anului trecut că vedeta va avea un copil. Vestea că va avea un copil a fost dată cu o anumită ocazie: aniversarea mamei sale. Mădălina Pamfile va deveni mamă pentru prima dată.

„Nu vreau să apar la TV momentan, nu dau interviu cu nimeni. Sunt un pic grăsuță. Da, sunt însărcinată. Sunt însărcinată în 7 luni. O să am o fetiță,”, a spus Mădălina Pamfile pentru Antena Stars.

Vedeta a divorțat anul trecut. La începutul acestui an, Mădălina s-a afișat cu noul ei iubit. Se pare că cel din urmă a contribuit la decizia vedetei de a vorbi despre sarcină.

CITEȘTE ȘI: Carmen Șerban, prinsă în mijlocul unui scandal: ”Unii nu sunt oameni, sunt doar nişte gunoaie”

CITEȘTE ȘI: Momente emoționante la Exatlon pentru Vladimir Drăghia! De ce a izbucnit în plâns

CITEȘTE ȘI: S-a aflat ADEVĂRUL! De ce face Vladimir Drăghia acest gest după fiecare punct câștigat la Exatlon

Vedeta a trecut peste divorț și viața ei s-a schimbat în totalitate. Acum este foarte fericită. Până acum, sarcina vedetei a fost ținută ascunsă. A încercat să nu dea nimic de bănuit.

În legătură cu sarcina, vedeta declara în trecut, în timpul unui interviu, că și în timpul sarcinii, viitoarea mămică poate fi activă și poate lucra până la 7, chiar 8 luni, dacă într-adevăr își dorește.

După ce a trecut printr-un divorț, vedeta și-a refăcut viața alături de altcineva. Mai mult dect atât, chiar va deveni mămică în curând. Va avea o fetiță. Mădălina este în culmea fericirii. Trăiește o frumoasă perioadă.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top