Connect with us

Revistateo.ro

Penelope Cruz, cea mai sexy femeie din lume

Stiri

Penelope Cruz, cea mai sexy femeie din lume

Revista ESQUIRE a desemnat-o pe actrita spaniola Penelope Cruz drept cea mai sexy femeie din lume in 2014. Penelope Cruz apare pe coperta celui mai nou numar al revistei pentru barbati.

O Penelope Cruz cu fata aproape adolescentina isi tuguie usor buzele pe coperta noii reviste Esquire. Aceasta este desemnata nici mai mult, nici mai putin decat cea mai sexy femeie din toata lumea, acesta fiind principalul titlu al revistei, lasat fara nicio alta descriere sau anestezie.

Penelope Cruz este surpriza neasteptata a acestui titlu dupa ce Angelina Jolie si Rihanna au mai detinut acest titlu. Penelope Cruz este cunoscuta pentru discretia sa, fiind una dintre cele mai enigmatice vedete din lume, aproape niciodata vorbind despre ea sau familia sa, ba chiar reactionand extrem de urat cand i se pun intrebari personale.

Desi are 40 de ani, Penelope arata ca o adevarata adolescenta, si asta fara prea mult machiaj sau retusari in Photosop.

Penélope Cruz Sánchez (n. 28 aprilie 1974) este o actrita spaniola. Nascuta in Madrid, Spania, Cruz a fost o dansatoare in vremurile copilariei si adolescentei si chiar a abandonat scoala pentru a dansa la Conservatorul National din Madrid (balet clasic) si pentru a juca teatru la Cristina Rota’s School in New York (4 ani). Imaginea si stilul sau a fost comparat de multe ori cu cel al lui Sophia Loren.

Primele filme importante ale lui Penelope au fost „Volver”, „Iubire neîmplinita” și mai cunoscutul „Belle epoque”, un film care a castigat Premiul Academiei pentru Film Strain. A aparut de asemenea cu Matt Damon in „Pasiune neimblanzita” (All The Pretty Horses).

La inceputul lui 2002 a inceput o relatie cu Tom Cruise, dupa separarea lui de Nicole Kidman. Relatia a nceput pe platourile de filmare de la Vanilla Sky, in care au aparut impreuna. Acum este impreuna cu Javier Bardem cu care are un fiu Leo.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top