Connect with us

Revistateo.ro

Pericolul vampirilor energetici

Stiri

Pericolul vampirilor energetici

Pericolul vampirilor energetici. Persoanele sensibile ajung să simtă imediat o anumită distorsiune atunci când se află în prezența anumitor oameni, sentiment descris printr-o epuizare fizică și mentală. Explicația constă în faptul că energiile negative ale celor cu care intrăm în contact sunt absorbite de cei care sunt mai sensibili. Purposefairy.com ne arată însă cum putem să respingem o astfel de invazie energetică.

1. Menținerea echilibrului emoțional. Cea mai simplă modalitate prin care putem face asta este stimularea timusului, o glandă situată chiar în centrul pieptului, răspunzătoare atât pentru menținerea imunității corpului, cât și pentru echilibrarea întregului nostru sistem emoțional. Poate credeți că este o glumă, dar soluția vine din filmele cu Tarzan. Așadar, tot ce trebuie să faceți este să loviți ușor cu pumnul acea zonă a pieptului preț de 30 de secunde, în timp ce respirați profund.

2. Folosiți-vă de energiile pământului. Un alt exercițiu la fel de ușor, prin care puteți lupta cu energiile vampirilor moderni, presupune conectarea la energia pământului. Cum faceți asta? Stați cu picioarele goale pe pământ, de preferat în iarbă sau nisip. Așezați-vă apoi mâinile pe șolduri astfel încât degetul mare să fie orientat spre înainte, iar restul spre spate. Aplecați-vă și duceți mâinile spre tălpi până când palmele le vor atinge, fără a schimba poziția degetelor.

3. Întărește scutul energetic. Procedura constă în trasarea centrului median al corpului punând o mână la baza acestuia, aflată în zona osului pubian, ridicată apoi pe centrul trunchiului până la buza inferioară, adică vârful centrului meridian al corpului unui om. În tot acest timp este important să spuneți (cu voce tare sau în gând) “Sunt protejat și în siguranță!”. Veți fi uimiți de efectul benefic pe care acest exercițiu îl a avea asupra stării voastre de bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top