Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sagetatorii pornesc intr-o aventura incredibila! Citeste sfatul zilei de 30 octombrie pentru zodia ta!

Sagetatorii pornesc astazi la un drum extrem de important pentru linistea lor. Citeste sfatul zilei de 30 octombrie pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu trebuie sa controlezi tot ce misca, chiar daca ideea iti apartine si planul l-ai inceput tu. Lasa-ti coechipierii sa decida si ei. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Raspunde cu amabilitate la nervii pe care ti-i cauzeaza cei din jur. Pastreaza-ti calmul si tacerea astfel incat conflictul sa nu escaladeze. Numarul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: PREVIZIUNI KARMICE 2016 – Cand vei avea noroc, in functie de zodie

CITESTE SI: Horoscop mayas 2016 – ANUL MARILOR REVELATII

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ziua de azi trebuie sa o pastrezi pentru odihna. Nu mai poti continua sa muncesti asa. Ai nevoie de cele opt ore de somn, chiar daca o faci mereu pe viteazul si rezistentul. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te grabi oricat de mult ti-ai dori sa finalizezi proiectul in care ai pus mult suflet. Ia totul pas cu pas si construieste cu mare atentie. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu accepta pe oricine langa tine. Nu ai nevoie de oameni care te fac sa te porti nenatural, care te fac sa ii menajezi de felul tau de a fi. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Pastreaza relatia buna pe care ti-ai creat-o cu colaboratorii tai si nu te eschiva daca e cazul sa iti exprimi opinia sincera legata de un subiect sensibil. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeste continuarea sfatului zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top