Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 14 august 2018

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 14 august 2018

Sfatul zilei de 14 august 2018. Este ziua schimbărilor pentru Berbeci. Citește sfatul zilei petru zodia ta.

Sfatul zilei de 14 august 2018

BERBEC. Se vor petrece multe schimbări în viața ta. Vei dori să împarți bucuria cu cei dragi. Este foarte bine! Numărul norocos al zilei: 3.

TAUR. Apare oportunitatea de a-ți schimba locul de muncă. Ai grijă să iei cea mai bună decizie în acest sens. Numărul norocos al zilei: 9.

GEMENI. Nu știi ce să faci pentru a mulțumi pe toată lumea. Nu uita că nu ai cum să le faci tuturor pe plac. Numărul norocos al zilei: 2.

RAC. Ai grijă când vorbești cu cineva care te-a supărat! Este posibil să spui lucruri pe care le vei regreta ulterior. Numărul norocos al zilei: 7.

LEU. Nu știi ce decizie să iei în legătură cu relația de cuplu. Ascultă-ți inima, dar și rațiunea. Numărul norocos al zilei: 3.

FECIOARĂ. Vrei să deții controlul astăzi. Altfel simți că te pierzi. Nu ezita să faci ceea ce simți. Numărul norocos al zilei: 8.

BALANȚĂ. Nu îți dorești să faci ceea ce ți se spune. Numai că uneori nu prea ai de ales. Numărul noroscos al zilei: 1.

SCORPION. Numai tu știi prin ce treci astăzi. Dar dacă ai nevoie de sprijinul cuiva, nu ezita să îl ceri. Numărul norocos al zilei: 4.

SĂGETĂTOR. Nu vrei să te bucuri prea mult de reușitele acestei zile! De ce? Nu trebuie să îți fe teamă să fii fericit! Numărul norocos al zilei: 12.

CAPRICORN. Vrei ceva mai mult de la tine și de la cei din jur. În ceea ce te privește, știi ce ai de făcut. Dar pe ceilalți nu îi poți obliga să fie așa cum vrei tu. Numărul norocos al zilei: 6.

VĂRSĂTOR. Ai șanse mari să faci o schimbare majoră astăzi. Nu mai asculta în stânga și în dreata și mai lasă-te ghidat și de ceea ce simți. Numărul norocos al zilei: 6.

PEȘTI. Vrei să ai totul, dar e nevoie de răbdare și de muncă pentru asta. Numărul norocos al zilei: 17.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top