Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 24 august 2018 pentru fiecare zodie

O zodie va primi o doză puternică de noroc divin. I se îndeplinesc multe dorințe. Află mai mult din sfatul zilei de 24 august 2018 pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 24 august 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: Ziua este perfectă pentru petreceri. Scoate cea mai bună ținută din dulap, aranjează-te cum știi cel mai bine și distrează-te! Numărul norocos al zilei: 11.

TAUR: Ești gata de un nou început. De fapt, fiecare zi vine cu provocări mari pentru tine. Azi trebuie să fii mai cumpătat. Numărul norocos al zilei: 13.

GEMENI: Primești o informație de la un prieten, o rudă sau un vecin care te pune pe gânduri. Ai de dat niște telefoane clarificatoare. Numărul norocos al zilei: 10.

RAC: O doză de noroc divin vine asupra ta! Folosește-te de această oportunitate unică. Numărul norocos al zilei: 3.

LEU: Lasă emoțiile deoparte și spune ce ai pe suflet. Declară-ți dragostea. Numărul norocos al zilei: 2.

CITESTE SI: Horoscop mayaș septembrie 2018. Care este vibrația lunii

Previziuni karmice septembrie 2018. Luna în care zodiile își schimbă viața la 180 de grade

FECIOARĂ: Pune-te pe treabă căci vin vremuri în care va trebui să îți depășești complet limitele. Numărul norocos al zilei: 5.

BALANȚĂ: Treci peste micile conflicte din jurul tău. Nu te implica în scandaluri care nu te privesc sub niciun fel. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION: Te necăjești pentru problemele altora, dar ei nici măcar nu se gândesc la o rezolvare. E timpul să lupți pentru tine. Numărul norocos al zilei: 4.

SĂGETĂTOR: Lasă în urma ta toate apăsările și bucură-te de această zi însorită de vineri. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Nimic nu va fi la fel atâta vreme cât îți și propui să faci o schimbare. Prea multă vorbă, prea puțină acțiune. Numărul norocos al zilei: 8.

VĂRSĂTOR: Duci o luptă interioară pe care o vei câștiga până la urmă cu ajutorul inimii tale mari, cu ajutorul sufletului tău imens. Numărul norocos al zilei: 22.

PEȘTI: Pleci la drum cu niște probleme financiare, dar dacă ești atent s-ar putea să te întorci acasă mai bogat. Numărul norocos al zilei: 7.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top