Connect with us

Revistateo.ro

Top 12 zone erogene masculine

Cuplu

Top 12 zone erogene masculine

Top 12 zone erogene masculine:

LOCUL 12: UMERII
Umerii sunt părțile corpului cu cea mai puțină excitabilitate. Bărbații se excită foarte tare atunci când podoaba capilară a iubitei atinge umerii.

LOCUL 11: PĂRUL
Podoaba capilară masculină, și, capul în general, poate să-l ducă pe culmile plăcerii pe bărbat, mai ales atunci când îi faci masaj la tâmple sau te joci prin părul lui ca și cu un copil.

CITEȘTE ȘI: ZONELE EROGENE MASCULINE, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

LOCUL 10: BRAȚELE
Cu toate că bărbații fac paradă în mod continuu cu mușchii lor, brațele nu sunt cele mai excitabile zone. Există totuși o condiție: dacă îl mângâi încet cu vârfurile degetelor sau chiar cu unghiile, s-ar putea să îl transformi pe iubitul tău într-o persoană extrem de senzuală brusc.

LOCUL 9: GENUNCHII
Atingerea genunchilor îi bagă în boală pe reprezentanții sexului tare. Aceștia se pot înflăcăra cu o simplă atingere.

LOCUL 8: SPATELE
Un masaj pe spate cu ulei fierbinte de lavandă înseamnă erotism curat și o noapte magnifică. Iubitul tău va adora asta.

LOCUL 7: DEGETELE
Fie că este vorba despre degetele de la picioare sau cele de la mâini, bărbaților le place să fie mângâiați și vibrează instantaneu la atingerea degetelor tale.

LOCUL 6: PICIOARELE
Picioarele sunt o altă latură sensibilă a bărbaților la atingere. Nu degeaba fotbaliștii și sportivii în general își îngrijesc excesiv de mult picioarele musculoase. Atinge-i picioarele cu vârfurile degetelor de la picior de sus până jos, îl vei înnebuni!

LOCUL 5: ABDOMENUL
Sărută-l pe iubitul tău pe abdomen dacă vrei să îl câștigi pentru toată seara! Noaptea de amor este garantată.

LOCUL 4: PECTORALII
Mai ales bărbații care fac sală vor adora un masaj pe sâni. Joacă-te cu pectoralii iubitului tău, provoacă-l la diferite jocuri, folosește frișcă sau o pană pentru a-l stimula.

LOCUL 3: FESELE
Fesele iubitului tău se pot aprinde instantaneu atunci când, în timp ce te îmbrățișează, cobori degetele ușor, mângâindu-l.

LOCUL 2: POSTERIORUL
Nu doar bărbații se uită după fundurile femeilor, ci și femeile după posterioarele masculine! Și nu e deloc greșit. Bărbații pot fi gâdilați la atingeri suave, devenind extrem de pasionali.

LOCUL 1: ORGANELE GENITALE
Zonele genitale masculine, incluzând anusul, sunt cele mai excitabile la un bărbat. Aceste zone erogene pot naște flacăra pasiunii în iubitul tău cu o singură atingere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top