Connect with us

Revistateo.ro

Tratament cu flori de salcâm, pentru un păr perfect

Stiri

Tratament cu flori de salcâm, pentru un păr perfect

De la o vreme, peisajul a căpătat o nouă culoare şi un miros uimitor, graţie florilor de salcâm pe care le întâlnim la tot pasul. Parfumul acstora nu este singurul lor aribut şi pentru că le găseşti peste tot, ne-am gândit să-ţi oferim o reţetă pentru un păr strălucitor, pe care o poţi prepara în propria locuinţă.

De ce să mergi în magazine să cumperi uleiuri pe bază de flori de salcâm, când ai la dispoziţie toate ingredientele? Uite ce îţi trebuie:

– 300 gr. de flori de salcâm proaspete;
– 300 ml. de ulei de măsline;
– o lingură de miere.

CITEŞTE ŞI: Uite ce se întâmplă cu părul tău dacă îl speli cu Cola

Primul pas este alegerea florilor. Ai grijă să le culegi pe cele desfăcute complet, dar nu ofilite, pe care să le mărunţeşti cât mai bine. Încorporează-le în uleiul de măsline peste care ai turnat şi mierea, apoi amestecă bine.

Compoziţia rezultată se toarnă într-un borcan de sticlă, pe care îl închizi bine, să nu pătrundă aer. Amestecul se va lăsa ulterior la macerat, sub razele soarelui, timp de o săptămână. La final, uleiul de salcâm se va strecura, apoi se va păstra la frigider.

Îl poţi folosi după fiecare baie, aplicând puţin pe părul ud. Pentru că este un tratament 100% natural, îl poţi folosi de câte ori simţi nevoia să redai strălucirea părului tău. Pe lângă faptul că va arăta mult mai sănătos, firul de păr se va regenera şi va căpăta vitalitatea piedrută odată cu vopsirea repetată, ori din cauza înaintării în vârstă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top