Connect with us

Revistateo.ro

WhatsApp, adio secrete!

Inedit

WhatsApp, adio secrete!

WhatsApp, serviciul de mesagerie care a ucis Mess-ul (de la Messenger) vine cu o veste bună pentru toți utilizatorii: aceștia deja pot să vadă dacă cineva le-a citit sau nu mesajele, la fel ca și pe Facebook, unde la finalul mesajului citit/văzut aoare „Seen”.

Această noutate a fost foarte așteptată de toți utilizatorii de smart-phone-uri: o bifare dublă care indică faptul că mesajul a fost citit. Dublul „check” vine în urma cerințelor mai multor utilizatori să știe dacă scrie cuiva cu utilitate sau pur și simplu anumite persoane nu vor să răspundă mesajelor. Dacă pe Facebook acest lucru este posibil de mult, aplicația WhatsApp a întârziat puțin facilitarea utilizatorilor de a vedea dacă mesajele lor au fost recepționate, apărând o singură bifare care semnifică „trimis”.

CITEȘTE ȘI: APPLE WATCH S-A LANSAT CU O PROBLEMĂ MAJORĂ

Pentru a putea beneficia de această noutate, utilizatorii trebuie doar să-și updateze aplicația, nu e nevoie nicio reinstalare sau vreo downloadare sofistifcată în plus. Deocamdată, acest check dublu funcționează doar pentru conversațiile private, mai târziu însă vor fi disponibile și pentru cele în grupuri.

Doble check azul

Primul semn de bifare gri semnifică faptul că mesajul a ajuns, iar bifarea dublă albastră  (sau verde în majoritatea cazurilor) că mesajul a fost văzut, respectiv citit. Noutatea adusă de WhatsApp a iscat câteva polemici, anumiți utilizatorii încă întrebându-se dacă mesajul lor a fost citit și ignorat sau pur și simplu recepționat, nefiind probabil informați de ajustările aduse. Tot legat de acest dublu check, s-a realizat și un scurtmetraj care se numește chiar așa: „Doble check”.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top