Connect with us

Revistateo.ro

Zodia care va fi adorata de toata lumea saptamana viitoare

Astro-FUN

Zodia care va fi adorata de toata lumea saptamana viitoare

In saptamana 29 februarie – 6 martie 2016, zodia care va fi adorata de toti este una de pamant. Afla cine este vedeta perioadei ce vine.

Zodia adorata de toti. Problemele cu banii nu vor disparea dintr-un sut, insa semnul zodiacal vedeta al saptamanii viitoare va avea suficiente resurse pentru a depasi orice impas in acest sens. Astrele vorbesc despre importanta prietenilor si a partenerului de viata.

Lunea: Prima zi din saptamana incepe cu cateva provocari pe plan amical. Caposul zodiacului, alaturi de Berbec si Leu, va reusi sa relege vechi prietenii deoarece beneficiaza de tranzitul Soarelui in Pesti, care incurajeaza sectorul relatiilor sociale si intelegerea in familie.

Previziuni karmice 29 februarie – 6 martie 2016. Ce se intampla cu sufletul fiecarei zodii

HOROSCOP SEXUAL MARTIE 2016. Zodiile care schimba tactica in dormitor

Martea: In a doua zi din saptamana, Capricornul, caci despre el este vorba, va fi extrem de comunicativ. Ii va cuceri pe toti cu entuziasmul si carisma sa, venind cu idei indraznete nu doar in cercul amicilor, ci si la locul de munca, initiative pentru care va fi extrem de apreciat.

Miercurea: Ajuns la jumatatea saptamanii, Capricornul va trebui sa incheie niste acorduri importante si, evident, va avea nevoie tot de sprijinul prietenilor.

Joia: Joia vor fi cateva probleme din punct de vedere financiar din cauza imposibilitatii acestui nativ de a se abtine sa cheltuie excesiv pe vicii si lucruri de care nu are cu adevarat nevoie.

Vinerea: Vinerea e o zi excelenta pentru petrecere, cand Capricornul isi va da seama ca este o persoana iubita si apreciata de cei din jur, contrar autostimei scazute pe care a avut-o in ultima vreme.

Sambata: Capricornul isi va aminti de familie si de persoanele care l-au ghidat in viata. Isi va recunoaste greselile fata de cei care l-au indrumat la un moment dat si nu au primit atentia lui in timp.

Duminica: Saptamana se incheie fabulos. Persoana iubita ii face o surpriza placuta Capricornului. Shht, noi nu v-am zis nimic!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top