Connect with us

Revistateo.ro

Star

Din solidaritate fata de femeile bolnave de cancer si ca semnal de alarma pentru toate femeile din Romania, Adelina Pestritu va purta ceva roz zi de zi pana la finalul lunii octombrie

Adelina Pestritu va purta in tinuta sa ceva roz pana la finalul lunii octombrie si isi va posta imaginile pe canalele ei de socializare sub #morethanpink, parte din mesajul Fundatiei Renasterea in Romania, dar si a miscarii de constientizare si preventie a cancerului de san din intreaga lume.

Fie ca va fi vorba despre tinuta sa zilnica, de un outfit de eveniment monden, de o sedinta foto de street style sau de o aparitie tv, Adelina va avea un accesoriu sau un element vestimentar roz pana se va termina octombrie, luna dedicata luptei impotriva cancerului de san in intreaga lume. “Rozul din tinuta mea de zi cu zi va fi ceva simbolic, mic, insa imi doresc sa fac tot ce imi sta mie in putere, sa semnalez femeilor nevoia de a avea grija de ele, de a merge la controale periodice, de fi constiente de rolul lor in vietile celor din jur si de a preveni problemele de sanatate.”, declara Adelina care, ori de cate ori poate, este alaturi de Fundatia Renasterea in toate demersurile sale publice, sociale si medicale.

Aceasta campanie care mixeaza demersul social si caritabil cu o componenta de fashion, este gandita si initiata de Adelina Pestritu ca urmare a vizitei la Centrul Medical de Excelenta al Fundatiei Renasterea, unde a mers sa-si faca controlul anual la san, ca sa isi castige astfel linistea ca este bine.

“Saptamana trecuta mi-am facut ecografia la sani si m-am simtit foarte bine ca am facut acest gest pentru mine si cei care ma iubesc. Dupa 40 de ani, mi-am propus sa fac anual, asa cum spun toti medicii, si o mamografie. Mi se pare un gest mic de preventie care ne poate tine departe de griji si probleme de sanatate. Nu trebuie sa ajungem in punctul de a fi bolnavi pentru a face ceva pentru noi si pentru a merge la medic, nimic, nici serviciul, nici treburile zilnice, nici gospodaria sau programul copiilor nu sunt mai importante decat noi. Daca suntem sanatoase si linistite le putem face pe toate si toata familia noastra va fi fericita.”

Adelina a facut cunostinta cu actiunile Fundatiei Renasterea acum doi ani cand a auzit de campania Brave Cut si cand a luat decizia pe loc sa lupte pentru cauza femeilor din Romania. “Imediat ce am auzit de intentia Fundatiei Renasterea de a face peruci pentru femeile aflate sub tratament de cancer, m-am programat la tuns si am donat par pentru a le fi si eu alaturi si pentru a da un exemplu femeilor sanatoase care pot si ele sa faca un gest mic pentru a ajuta pe cineva intr-un moment de cumpana in viata”, a povestit Adelina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top