Connect with us

Revistateo.ro

Diverse

01. 02. 2018 – Ce reprezintă din punct de vedere numerologic prima zi din februarie

Un ciclu important s-a încheiat ieri, pe 31 ianuarie 2018. Super Luna și Luna Albastră Sângerie au fost două evenimente care își vor pune amprenta asupra tuturor abia din 1 februarie, adică de mâine.

01. 02. 2018 – ce ne așteaptă

Chiar și din punct de vedere numerologic, prima zi a lunii februarie 2018 semnifică enorm. Este o zi guvernată de cifra 5. Adunate toate cifrele care compun această dată rezultă cifra 5.

Prin urmare, haideți să aflăm la ce ne putem aștepta din 1 februarie 2018. Cifra 5 în numerologie este marcată de imprevizibil, de imprudență, de incertitudini.

Atunci când în viață nu se întâmplă nimic interesant, într-o zi guvernată de cifra 5 lucrurile pot lua turnuri cu totul neașteptate.

În această zi ne dăm seama că avem nevoie de răbdare, de constanță, de energie superioară, de veselie, de bunătate.

Oamenii își vor da seama că un ciclu al vieții lor se încheie și trebuie să se pregătească sufletește pentru ce va urma de acum încolo.

Pentru cei care nu și-au făcut planuri serioase, această zi este una în care se pot creiona anumite proiecte.

Oamenii care au făcut lucruri greșite, care au făcut rău intenționat, de astăzi își vor primi răsplata karmică.

Vor avea de suferit doar cei care s-au crezut veșnic îndreptățiți să comploteze, oameni politici care au făcut compromisuri sau artiștii care au plagiat, de ce nu.

CITEȘTE ȘI: Horoscopul Kabbalah (evreiesc). Cine ești tu în acest zodiac? Mihai Voropchievici îți spune

Fenomen astronomic extrem de rar pe 31 ianuarie 2018. Ce este și cum ne va afecta Super Luna Albastră – Sângerie

Este o zi în care se pot schimba multe, o zi din care pornește, treptat, o adevărată revoluție spirituală.

Ce spune Voropchievici despre semnificația numerologică a cifrei 5

Așadar, trebuie să ne încărcăm cu energie pozitivă. Iată ce spune și Mihai Voropchievici despre cei dominați de cifra 5, cei care au cifra destinului sau cifra casei 5.

Cel care are cifra destinului 5, e „guraliv, versatil, bun negustor, e omniprezent, deschizator de drumuri. E un temerar cu o minte foarte alerta, foarte pregatit sa stie de toate.

Are o sete mare de cunoastere. Este iute in gandire, cat va trai are o viata tumultoasa. Daca nu exista provocare o creeaza.

Cei cu cinci cifra de destin sunt supusi multor schimbari. Ei trebuie sa fie pregatiti in permanenta pentru neprevazut. Au o singura karma: cand se apuca de un lucru sa il duca la bun sfarsit”, susține Mihai Voropchievici.

Cei care au 5 în cifra sau numărul casei trebuie să știe următoarele: „Este cifra extremelor, a aventurierilor. Casa 5 poate fi casa hotel pentru multi deoarece petrec prea putin timp in locuinta lor”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top