Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

10 celebritati care s-au casatorit cu AMANTELE

Expresia „Banii pot cumpara orice insa nu si o casnicie fericita” se aplica si-n randul celebritatilor de peste Ocean, care si-au gasit fericirea in bratele …amantelor. Fie ca s-au cunoscut pe platourile de filmare sau la concerte, iata cateva dintre cuplurile de vedete care au renuntat la casniciile anterioare si s-au casatorit cu amantele sau amantii.

1. Brad Pitt si Angelina Jolie
Brad Pitt si Angelina Jolie au inceput sa se intalneasca, in secret, inca de cand starul american era insurat cu Jennifer Aniston. Actrita blonda care s-a remarcat in serialul „Friends” a aflat de aventura celor doi si l-a parasit pe Brad in 2005. Noua ani mai tarziu, Brad Pitt s-a recasatorit cu Angelina Jolie.

Brad Pitt si Angelina Jolie

Brad Pitt si Angelina Jolie

2. Swizz Beats si Alicia Keys
Potrivit Aliciei Keys, Swizz Beats si fosta lui sotie, cantareata R&B Mashonda, erau deja separati in momentul in care Alicia si Swizz au inceput o relatie, in 2008. Doi ani mai tarziu, Alicia si Swizz s-au casatorit si astazi sunt parintii a doi copii.

Alicia Keys si Swizz Beats

Alicia Keys si Swizz Beats

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CITESTE SI:Angelina Jolie, ingrijorator de slaba pe covorul rosu

3. Johnny Depp si Amber Heard
Starul din „Piratii din Caraibe”, Johnny Depp, a inselat-o pe mama celor doi copii ai sai cu Amber heard. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale productiei „Jurnalul unui bautor de rom”, in 2009. Relatia extraconjugala a lui Johnny Depp cu Amber a dus la sfarsitul unei casnicii de 14 ani cu Vanessa Paradis.

Johnny Depp si Amber Heard

Johnny Depp si Amber Heard

4. Bruce Springsteen si Patti Scialfa
Bruce Springsteen s-a indragostit de Patti Scialfa, membra trupei E Street, in timpul unui turneu in care au cantat impreuna, in 1988. Cantaretul si-a parasit sotia, pe Julianna Phillips si, mai mult de atat, pana sa se termine turneul, cei doi erau divortati deja.

Bruce Springsteen si Patti Scialfa

Bruce Springsteen si Patti Scialfa

5. Justin Theroux si Jennifer Aniston
Justin Theroux si Heidi bivens erau impreuna de 14 ani in momentul in care el a inceput o relatie cu Jennifer Aniston. Fiind amandoi celebri, presa tabloida a aflat imediat de relatia lor secreta iar Heidi Bivens a hotarat sa-l paraseasca pe Justin. Actorul si Jeniifer s-au casatorit in 2015.

Justin Theroux si Jennifer Aniston

Justin Theroux si Jennifer Aniston

6. Woody Allen si Soon-Yi Previn
Woody Allen a fost protagonistul unuia dintre cele mai mari scandaluri din Hollywood, dupa ce s-a aflat ca a inselat-o pe partenera sa de viata, Mia Farrow. Despartirea a avut un efect rasunator in presa de scandal deoarece Woody a avut o relatie amoroasa cu Soon-Yi Previn, fiica adoptiva a iubitei sale. Woody Allen avea in acel moment 57 de ani iar Soon-Yi doar 21. Cei doi s-au casatorit in 1997 si sunt impreuna si astazi.

Woody Allen si Soon-Yi Previn

Woody Allen si Soon-Yi Previn

7. Printul Charles si Camilla Parker Bowles
Chiar daca atat Printul Charles, cat si Camilla Parker Bowles, erau casatoriti cu alte persoane, cei doi au avut o aventura inca din 1970, atunci cand s-au cunoscut la un meci de polo. Printul Charles si amanta sa au hotarat sa renunte la maariaje si au facut relatia publica in 2005, an in care s-au si casatorit. Intr-unul dintre interviurile acordate de fosta sotie a printului, Printesa Diana, delcara : „Am fost trei in aceasta casnicie si devenise usor aglomerat.”

Printul Charles si Camilla Parker Bowles

Printul Charles si Camilla Parker Bowles

8. Dean McDermott si Tori Spelling
A fost dragoste la prima vedere intre Dean si actrita din „Beverly Hills 90210” in momentul in care s-au cunoscut pe platourile de filmare. Chiar daca amandoi erau casatoriti, nu au avut nicio problema in a-si continua aventura. Dupa numai o luna, cei doi actori au inaintat actele de divort iar in anul ce a urmat s-au casatorit.

Dean McDermott si Tori Spelling

Dean McDermott si Tori Spelling

9. Kevin Federline si Britney Spears
De o poveste de dragoste tumultoasa au avut parte si Kevin si Britney. Aventura lor a inceput pe cand el era dansator in trupa lui Britney si, dupa numai 3 luni, cei doi s-au logodit. Imediat dupa, presa il „dadea” de gol pe dansator ca ar mai fi logodit cu inca o femeie cu care avea 2 copii. Britney Spears a continuat relatia cu Kevin si s-au casatorit in 2004. Dupa numai doi ani, cantareata si dansatorul divortau si incepeau o lupta acerba pentru custodia celor doi copii.

Kevin Federline si Britney Spears

Kevin Federline si Britney Spears

10. Jason Aldean si Brittany Kerr
Cantaretul country Jason Aldea a fost surprins in timp ce o saruta pe Brittany Kerr, pe atunci concurenta de la „American Idol”. Artistul a incercat sa se scuze in fata sotiei sale si a dat vina pe alcool pentru escapada amoroasa. Casnicia a mai durat un an apoi Jason Aldean si Brittany s-au casatorit imediat dupa divortul cantaretului.

Jason Aldean si Brittany Kerr

Jason Aldean si Brittany Kerr

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top