Connect with us

Revistateo.ro

10 curiozități despre brandurile de haine preferate

Stil de viata

10 curiozități despre brandurile de haine preferate

Zara, H&M, Miss Selfridge sau ASOS – cu siguranță se numără printre brandurile de haine preferate și ai cel puțin un tricou sau un pantalon de la una din aceste firme. Ai impresia că știi totul despre ele deoarece sunt firmele tale preferate în materie vestimentară, dar noi îți spunem 10 lucruri pe care (NU) le-ai știut până acum.

1. FOREVER 21 SE NUMEA FASHION 21
Firma Forever 21 și-a început defilarea pe piața modei sub titulatura de Fashion 21, în Los Angeles, în 1984. În acel an, produsele celor de la Fashion 21 au fost atât de apreciate încât vânzările s-au epuizat într-un timp record, astfel încât patronul firmei, Do Wong Chang, a decis lansarea unei noi linii vestimentare dar sub numele de Forever 21.

CITEȘTE ȘI: TRUCURI PENTRU APLICAREA FONDULUI DE TEN

2. LOCUL DE MUNCĂ DE LA SEPHORA, O SCENĂ DE TEATRU
În 2008, o angajată a firmei Sephora a dat un interviu în care preciza că locul ei de muncă seamănă cu un platou de filmare, unde angajații sunt artiștii care joacă în fața camerei sau pe scena de teatru iar uniformele sunt niște deghizări ale personajelor.

3. ASOS ARE O REVISTĂ LUNARĂ
Firma ASOS are o revistă care apare în fiecare lună și se distribuie pe întreg teritoriul Marii Britanii, încă din 2007. În numărul din decembrie 2014, revista găzduiește un interviu cu Rita Ora și cu o programatoare.

4. Topshop și Miss Selfridge aparțin aceleiași companii, grupului Arcadia.

5. E INTERMIX, A LUI GAP INC.
Firma E Intermix aparține, de facto, companiei Gap Inc., aceeași companie care posedă The Gap și Old Navy. Gap Inc. a cumpărat E Intermix în 2012.

6. ZARA ERA ZORBA
Zara la început se numea Zorba. Fondatorii brandului Zara, Amancio Ortega și fosta lui nevastă (Rosalia Mera, decedată) au realizat mai întâi pijamale care se numeau Zorba și erau distribuite mai ales în nordul Spaniei.

7. H&M NU VINDE DOAR HAINE
H&M nu vinde doar haine ci și obiecte de decor interior pentru casa ta. De la perne până la candele fashion, H&M vine cu o gamă largă privind designul interior.

8. UNIQLO PENTRU JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ
Uniqlo a colaborat cu câteva țări asiatice pentru realizarea costumelor pentru Jocurile Olimpice Speciale de Iarnă din 2013. Aceste țări sunt Singapore, Japonia și Coreea de Sud.

9. OLD NAVY VINE DE LA UN BAR
Numele brandului Old Navy vine de la un bar din Paris. Firma a apărut pe piață în 1994.

10. J CREW, VÂNZĂRI DOAR DIN CATALOG
Firma J Crew nu a fost prezentă fizic în mall-uri la început, produsele vestimentare putând fi achiziționate doar din catalogul lor.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top