Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

10 lucruri care ne plac la Tamara Buciuceanu-Botez

Astazi este ziua de nastere a uneia dintre cele mai iubite actrite din Romania. Tamara Buciuceanu implineste 85 de ani frumosi, claditi din multa munca, iubire, dragoste de oameni si pasiune pentru viata.

10 lucruri care ne plac la Tamara Buciuceanu:

1. JOCUL ACTORICESC REMARCABIL

Putina lume nu a auzit de „Coana Chirita” sau „Domnisoara Nastasia”. Tamara Buciuceanu a popularizat anumite personaje tip in societatea romaneasca precum burgheza nescolita. cu aere de emancipare.

2. UMORUL

Tamara Buciuceanu este o actrita desavarsita. Aceasta are haz fara sa faca mari eforturi: nu spune bancuri, nu vine cu anecdote interminabile si nu se impiedica pe scari pentru amuzamentul publicului. Este pur si simplu naturala, la fel ca in videoclipul de mai jos:

3. NU VREA SA ACAPAREZE SPATIUL PUBLIC

Ce ne place mult la Tamara Buciuceanu este discretia. Aceasta da putine interviuri. La o simpla cautare pe Google, veti vedea mai degraba relatari despre viata profesionala decat interviuri in care sa se destainuie ca multi alti actori.

4. STIE SA REFUZE FARA SA SUPERE

Tamara Buciuceanu sta cu putini jurnalisti de vorba. Potrivit unei relatari a celor de la „Evenimentul zilei”, actrita invoca, in mod elegant, anumite motive cand nu vrea sa stea de vorba cu presa: ori e prea ocupata ori e bolnava.

5. PASIUNEA CU CARE A MUNCIT

Nu ai cum sa nu admiri profesionalismul, determinarea, intr-un singur cuvant, pasiunea cu care a muncit in toti ce 85 de ani. Marea actrita este ferm convinsa: „Teatrul nu va muri niciodata!”

CITESTE SI: 10 LUCRURI CARE NE PLAC LA STELA POPESCU

6. NATURALETEA

Si aici nu ne referim strict la comportamentul dansei ci la faptul ca refuza machiajul. Tamara Buciuceanu nu vrea sa isi ascunde varsta, ba dimpotriva, o poarta cu mandrie.

7. RESPECTUL CU CARE ISI TRATEAZA COLEGII DE BREASLA

Niciodata nu o veti auzi sau nu ati auzit-o vorbind de rau despre colegii ei de breasla. Tamara Buciuceanu a avut mereu cuvinte frumoase la adresa actorilor de teatru si film romanesc.

8. FELUL IN CARE S-A RETRAS

Se spune ca un adevarat profesionist stie cum sa se retraga, acest lucru fiind poate mai important chiar decat punctul culminant al unei cariere. „Este bine sa lasam locul celor tineri. Eu mi-am facut datoria, sunt bine, impacata”

CITESTE SI: Uite cum arată actorii din „Game of Thrones” în realitate

9. INTERPRETAREA DIN „NU SUNTEM GELOSI”

10. INTERPRETAREA DIN „NOTA 4 LA TEZA”

Sursa foto: cinemagia.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top