Connect with us

Revistateo.ro

dragoste

10 lucruri cu care femeile ii dezamagesc pe barbati

Revista Woman’s Day a publicat o lista pe care orice femeie trebuie sa o citeasca daca nu vrea sa ii dezamageasca pe barbati:

10 lucruri pe care le fac femeile si sunt privite urat de catre sexul opus:

1. FEMEILE SE MACHIAZA PREA MULT

Medicul Cammi Balleck, autoarea cartii „Happy, the new Sexy” considera ca doamnele care exagereaza cu fondul de ten, rimelul si rujul ii sperie pe barbati.

CITESTE SI: TOP 4 MOTIVE PENTRU CARE FEMEILE SIMULEAZA ORGASMUL

2. PROGRAMAREA SEXULUI

Daca o femeie ii trimite mesaje ‘fierbinti’ unui barbat si apoi il lasa balta cand vine momentul intamplarii faptelor, acestia se simt jigniti.

3. SEXUL CU LUMINA STINSA

Femeile sunt ceva mai pudice decat barbatii, crede sexologul Jane Greer. Barbatii si-ar dori sa vada tot ce se intampla in actul sexual, fiind foarte interesati de detalii.

4. MASAJUL CU UNGHIILE PE SPATE

Nu e deloc o idee erotica ci una care le face barbatilor piele de gaina.

5. SIMULAREA ORGASMULUI

Nu putea lipsi aceasta vesnica problema despre care se scriu zilnic tone de articole. Barbatii vor femei sincere, oricat de dura ar fi realitatea din dormitor.

6. LIPSA LENJERIEI INTIME

Barbatii nu le vad cu ochi buni pe femeile care merg pe strada sau la locul de munca fara sa poarte lenjerie intima, ori chiar la intalniri amoroase.

7. BAUTUL PESTE MASURA

Dr. Balleck avertizeaza: „Atunci cand o femeie bea prea mult pierde controlul propriilor actiuni si nu mai este atractiva, ba chiar da o senzatie de rusine”.

8. DEZORDINEA

Femeile dezordonate ii fac pe barbati sa se gandeasca serios sa ramana celibatari (nu ca reprezentantii sexului masculin ar fi vreun exemplu la capitolul curatenie). Barbatii asociaza curatenia dintr-o casa cu curatenia corporala la o femeie.

9. IMPERATIVITATA

Barbatii nu suporta femeile care le dau ordine. Despre aceasta realitate nici femeile nu au prea mult de zis: ele mereu vor fi asa.

femeile - 24072015 - 3

10. SEXUL LA PRIMA INTALNIRE

Barbatii isi inchipuie ca daca ele fac sex din prima, cu siguranta au mai facut-o si cu altii la fel de usor. Cu toate ca pare greu de crezut dar barbatilor le place mult jocul seductiei: cu cat o femeie ii refuza mai mult, cu atat sunt mai fascinati de ea.

Sursa foto: telemundo.com, health-osphere.blogspot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top