Connect with us

Revistateo.ro

Prin câte trebuie să treacă o femeie ca să fie „drăguță” pentru un bărbat? Numai femeile știu! Nici cel mai empatic bărbat nu va înțelege pentru că

Inedit

9 lucruri jenante care li se întâmplă doar femeilor. Al 5-lea nu are rezolvare

Prin câte trebuie să treacă o femeie ca să fie „drăguță” pentru un bărbat? Numai femeile știu! Nici cel mai empatic bărbat nu va înțelege pentru că nu va ști niciodată cum e cu adevărat. În fine, femeile rămân eroine ascunse pentru multe lucruri din viața de zi cu zi. Dar iată câteva dintre aceste lucruri:

Oja care sare de pe ungii

Te-ai muncit sau ai dat ceva bani pentru manichiura aia! Un apel, o căutare a telefonului în geantă și cheile mușcă din opera ta de artă. De asemenea, cine să spele vasele?

Parul prins care stă cum vrea el după ce il desfaci

Bărbații nu știu că frumoasa podoabă capilară nu e ușor de întreținut și uneori e chiar incomod. Îl prinzi în coadă pentru că ai treabă. apoi când să-l desfaci…Trebuie spălat din nou ca să revină la o formă normală.

Sârma de la sutien care cedează

De ce tocmai prietenul tău, sutienul, să-ți facă una ca asta? Înțepături, disconfort și mai e și inestetic. Sigur designerii sunt bărbați, altfel nu se explică.

Când îți curge rimelul

Ochii tăi sunt foarte apreciați când machiajul e la locul lui. Mare haz, atunci când s-a scurs pe față sau chiar când te-ai frecat accidental la ochi.

Urmele de transpirație

Ai zice că femeile nu sunt tot oameni. E un fenomen natural al organismului nostru. De ce la bărbați nici nu contează, iar la femei toată lumea are ceva de comentat?

Fermoarul de la spatele rochiei

Cine l-o fi inventat? O femeie trebuie să facă exerciții de yoga înainte să se descurce singura cu astfel de piese vestimentare. Dar ce nu fac femeile pentru a arăta bine?

Lucruri neobisnuite despre femei, pe care nici ele nu le cunosc

Multi barbati cred ca femeile sunt un adevarat mister, greu de deslusit. Studiile stiintifice au reusit sa scoata la iveala cateva lucruri cu adevarat interesante. Sunt cateva lucruri neobisnuite despre femei, pe care nici ele nu le cunosc.

Daca si tu credeai ca toata lumea este similara si ca diferentele dintre sexul feminin si masculin nu sunt atat de interesante, sunt cateva lucruri neobisnuite despre care nici femeile nu stiu.

Unul dintre ele este ca inima femeilor bate mai repede decat a barbatilor. Potrivit unui studiu, faptul ca inima femeilor este mai mica decat cea a barbatilor face posibil acest lucru. In medie, o femeie are 78 de batai pe minut.

Un alt lucru inedit despre femei este faptul ca acestea ar caloriile mai incet decat femeile, aproximativ cu 50 de calorii pe zi.

Femeile au imunitatea mai puternica decat cea a barbatilor. Un studiu efectuat la Universitatea Harvard a demonstrat ca femeile au un raspuns al imunitatii mai crescut decat al barbatilor.

Un alt fapt care ar putea parea inedit este faptul ca diametrul parului femeilor este de doua ori mai mic decat cel al barbatilor. Diametrul variaza in functie de rasa si de varsta.

In plus, femeile au mai multi receptori ai dulcelui ai dulcelui pe limba decat barbatii.

Pentru ca au mai multi receptori nervosi, asa ca simt durerea mult mai puternic decat o fac barbatii. Cel putin, asa spun mai multe studii.
Exista multi barbati care nu pot deosebi cele mai simple culori. Femeile, insa, pot distinge cu usurinta culorile, deoarece au o sensibilitate cromatica ridicata. Aceasta sensibilitate este conecatata direct de cromozomul X.

Femeile reusesc sa ii cucereasca pe barbati cu numai o clipire din ochi. Studiile arata ca femeile clipesc de doua ori mai des decat barbatii.

Pielea femeii este de 10 ori mai sensibila. Lucruri neobisnuite despre femei
Este o buna idee sa cuceresti o femeie atingandu-i spatele si umerii. Pielea acesteia este de 10 ori mai sensibila decat cea a barbatilor.

Un fapt uimitor este si acela ca femeile sunt genetic mai flexibile decat barbatii.

Femeile plang, in medie, intre 30-64 de ori pe an. Un barbat, insa, numai intre 6 si 17 ori reuseste sa planga intre 6 si 17 ori.

Simtul mirosului la femei este mai ridicat decat cel al barbatilor inca de la nastere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top